Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο TUI Group ανακοίνωσε τη θέση του επικεφαλής εμπορικού διευθυντή που θα ηγηθεί στη TUI Airline, μετά την πρόσφατη αναδιάρθρωση.

Ο Peter Glade αναλαμβάνει από την 1η Νοεμβρίου ερχόμενος από τη SunExpress όπου ήταν επικεφαλής εμπορικός διευθυντής για περισσότερα από οκτώ χρόνια.
Έχει ένα υπόβαθρο στη συμβουλευτική και έπαιξε βασικούς ρόλους στις Austrian Airlines και Star Alliance.

Ο διορισμός έγινε μετά την ανακοίνωση του Neil Swanson ως νέου διευθύνοντος συμβούλου της TUI UK & Ireland που θα αντικαταστήσει τον Andrew Flintham στην αναδιάρθρώση του Ομίλουι σε ένα νέο λειτουργικό μοντέλο.

Ο Peter Glade θα ηγηθεί της εστίασης της TUI Airlines στην εύρεση νέων εμπορικών ευκαιριών και στην ευθυγράμμιση των δραστηριοτήτων με τις ανάγκες των περιοχών του ομίλου.

«Ο κλάδος των αεροπορικών εταιρειών συνεχίζει να εξελίσσεται, με αυξανόμενη χωρητικότητα, εστίαση στο κόστος και την αποδοτικότητα, καθώς και μια στροφή προς τις αγορές αναψυχής, τόνισε ο Marco Ciomperlik, διευθύνων σύμβουλος της TUI Airline.

Θέλουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω και να επεκτείνουμε τη θέση μας σε αυτό το τμήμα ως η αεροπορική εταιρεία διακοπών επιλογής για πελάτες και συνεργάτες B2B.

Ο Peter Glade φέρνει εκτεταμένη εμπορική τεχνογνωσία, ένα ισχυρό δίκτυο και μια πλούσια εμπειρία στην αεροπορία που είναι ανεκτίμητης αξίας για την ομάδα μας».