Τη ναυαρχίδα της premium μάρκας ξενοδοχείων της Pullman, φέρνει στο Τόκυο και συγκεκριμένα στην καρδιά της πολυτελούς συνοικίας Ginza, η Accor.

To Pullman Tokyo Ginza πρόκειται να ανοίξει στα τέλη του 2027, προσφέροντας ένα μείγμα μοντέρνας άνεσης, καθηλωτικού σχεδιασμού και πρωτοποριακών εμπειριών προσαρμοσμένων τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ταξιδιώτες αναψυχής.

Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία σε μια από τις πιο περιζήτητες εμπορικές και lifestyle περιοχές της Ασίας, και θα χρησιμεύσει ως πρωταρχικός προορισμός τόσο για εγχώριους όσο και για διεθνείς επισκέπτες.

Το νεόκτιστο ξενοδοχείο θα διαθέτει 145 σύγχρονα δωμάτια, ένα εστιατόριο που λειτουργεί όλη την ημέρα, καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, Club Lounge και Lobby Lounge.

Το premium τμήμα της Accor συνεχίζει να παρουσιάζει ταχεία ανάπτυξη στην Ιαπωνία, με κινητήρια δύναμη γνωστές μάρκες όπως η Pullman, η Swissôtel και η Grand Mercure.

Η υπογραφή της Pullman Tokyo Ginza σηματοδοτεί ένα στρατηγικό ορόσημο στην επέκταση του Ομίλου σε όλη την Ιαπωνία και την Ασία, τονίζοντας την έντονη ζήτηση για τις premium προσφορές της Accor.

Επί του παρόντος, η Accor, διαχειρίζεται 45 ξενοδοχεία με συνολικά 11.635 κλειδιά σε εννέα επωνυμίες στους τομείς πολυτέλειας και lifestyle (L&L) και premium, μεσαίας κλίμακας και οικονομίας (PM&E).