Στην αποτελεσματική διαχείριση των προορισμών όπως η Σαντορίνη, σε συνδυασμό με την ορθή και ισόρροπη ανάπτυξη των ξενοδοχείων αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΞΕΕ, κος Αλέξανδρος Βασιλικός, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την παρουσία του στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Αναλυτικά η ανάρτηση

“Η Σαντορίνη είναι από τους αδιαμφισβήτητους πρωταγωνιστές στην ποιοτική ξενοδοχειακή ανάπτυξη, που έχουν φέρει την Ελλάδα ψηλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Η αποτελεσματική διαχείριση αυτών των προορισμών, σε συνδυασμό με την ορθή και ισόρροπη ανάπτυξη των ξενοδοχείων, τα οποία αποτελούν πολύτιμο καταλύτη για την τοπική ανάπτυξη, θα καθορίσουν το αν θα πετύχουμε -ή θα αποτύχουμε- στην επιβεβλημένη μετάβαση προς ένα ποιοτικό και όχι ποσοτικό αύριο.

Οι ξενοδόχοι της Σαντορίνης έχουν πετύχει την ποιοτική αναβάθμιση, την συνεργασία με τον αγροδιατροφικό τομέα και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, τις συνέργειες με την κοινωνία, την ανάπτυξη της καινοτομίας, την υπεραξία στον τοπικό πολιτιστικό πλούτο και τη βοήθεια σε ευάλωτες ομάδες και δομές του νησιού.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΞΣ, στο διοικητικό συμβούλιό της και σε όλους τους συναδέλφους για την αθρόα προσέλευσή τους στη Γενική τους Συνέλευση την οποία είχα την τιμή να χαιρετίσω. Ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στον Πρόεδρο Αντώνη Παγώνη για το σημαντικό έργο που επιτελεί”.