Σύνταξη: tourismtoday.gr

Μία νέα λειτουργία που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια, υπάρχει πλέον στο Google Flights.

Η μηχανή δημιούργησε μια καινούργια κατηγορία που θα αποτελεί μέρος των αποτελεσμάτων αναζήτησης στις Πτήσεις Google με την ονομασία «Φθηνότερη» και θα διαθέτει μια ποικιλία από επιλογές σε χαμηλότερες τιμές.

Φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από την Google Flights

  • Οι ναύλοι που εμφανίζονται στην λίστα μπορεί να βασίζονται σε ιστότοπους κρατήσεων τρίτων που προσφέρουν χαμηλότερες τιμές, για παράδειγμα.
  • Μπορεί να είναι επιλογές με επιστροφή σε διαφορετικό αεροδρόμιο από αυτό της αναχώρησης (ακόμα εντός της ίδιας πόλης).
  • Επίσης, ενδέχεται να περιλαμβάνουν μεγαλύτερη αναμονή, αυτομεταφορές ή αγορά διαφορετικών τμημάτων του ταξιδιού μέσω πολλών αεροπορικών εταιρειών ή τοποθεσιών κρατήσεων.

«Όταν κάνετε αναζήτηση με τις Πτήσεις Google, οι καλύτερες επιλογές εμφανίζονται στην κορυφή των αποτελεσμάτων, με βάση έναν συνδυασμό τιμής και ευκολίας, αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του ιστολογίου της εταιρείας.
Αλλά μερικές φορές, μπορεί να υπάρχουν επιλογές με χαμηλό κόστος για όσους είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν κάποια ευκολία για την καλύτερη προσφορά».

Η Google περιγράφει τα νέα αποτελέσματα αναζήτησης ως μια επιλογή για «εκείνες τις στιγμές που το κόστος έχει μεγαλύτερη σημασία από την ευκολία.
Η καινούργια κατηγορία προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να δείτε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές και στη συνέχεια να αποφασίσετε μόνοι σας τι συμβιβασμούς θέλετε να κάνετε».

Από αυτήν την εβδομάδα, οι Αμερικανοί αφού εισαγάγουν τα στοιχεία του ταξιδιού, μπορούν να πατήσουν στο «Φθηνότερο» για να δουν τις πρόσθετες επιλογές πτήσεων με χαμηλότερες τιμές.
Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως τις επόμενες δύο εβδομάδες.