Ο ειδικός σε ταξίδια πολυτελείας tour operator “Discerning Collection”, συνεχίζει να «καλύπτει» την Τουρκία ως προορισμό παρά τα τελευταία γεγονότα, αυξάνοντας τις προσφορές του προς την εν λόγω χώρα.

Ενώ ορισμένοι tour operators και εταιρείες κρουαζιέρας έχουν απομακρυνθεί από την Τουρκία λόγω των πρόσφατων γεγονότων, με αποτέλεσμα τη δραματική μείωση των τουριστών, η Discerning Collection σχεδιάζει να λανσάρει 12 νέες βίλες στην Τουρκία και μια σειρά νέων Gulets αυτό το μήνα, καθώς και το 20 δωματίων Meis Exclusive Hotel στην χερσόνησο Cukurbag στο Κας.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Discerning Collectionn κ. Νικ Wrightman, δήλωσε: «Παρά το γεγονός ότι η αγορά της Τουρκίας καταγράφει μείωση 50%, η επιχείρησή μας φέτος έχει υποστεί οριακή πτώση στις πωλήσεις μόλις 11%. Ακόμη όμως κι αυτό αντισταθμίστηκε από  την αύξηση των πωλήσεων μας στην Ελλάδα και το Μαυροβούνιο.

“Ευτυχώς, οι περισσότεροι από τους ταξιδιώτες μας  στην Τουρκία είναι πιστοί, επαναλαμβανόμενοι πελάτες που συνειδητοποιούν πόσο τεράστια είναι η χώρα», δήλωσε ο Wrightman. “Επί του παρόντος, οι πωλήσεις για το 2017 συμβαδίζουν με τις προβλέψεις μας και πιστεύουμε ότι οι πωλήσεις στην Τουρκία θα παραμείνουν στάσιμες και το επόμενο έτος.”
Τέλος, η εταιρεία διαθέτει δύο καινούργια γιοτ (Jeannous και Argentous) και ένα καταμαράν (Aurous), τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για διαδρομές γύρω από τα νησιά του Ιονίου από τη βάση τους στην Κέρκυρα από τον Μάιο έως Οκτώβριο του επόμενου έτους.