Στην εισαγγελία διαφθοράς κατέθεσε η κυβέρνηση τις καταγγελίες από βουλευτές της αντιπολίτευσης για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας από την εταιρεία του κ. Καλογρίτσα, «Τοξότης».

Σύμφωνα με τον υπουργό  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη , απάντησε σε του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα ότι «δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι. Δεν μας “κρατάει” κανένας, δεν χρωστάμε σε κανέναν».

Ειδικότερα, επισήμανε στη Βουλή ότι διαβιβάστηκαν από τον ίδιο στην εισαγγελία διαφθοράς και τους επιθεωρητές δημοσίων έργων, τα δημοσιεύματα και οι ισχυρισμοί στελεχών της αντιπολίτευσης περί προνομιακής μεταχείρισης της εταιρείας «Τοξότης» σε συγκεκριμένα δημόσια έργα.

«Δύο μήνες τώρα παρακολουθούμε την αγωνία τριών κομμάτων και των καναλαρχών να δημιουργήσουν σκάνδαλα. Τους προκαλέσαμε για τη λάσπη και τον κιτρινισμό, να καταθέσουν συγκεκριμένα στοιχεία να τα πάμε στον εισαγγελέα. Κάνουν τους κωφούς.Εμείς δεν είμαστε κουφοί και δεν μπορεί κανείς να σπιλώσει την ακεραιότητά μας. Δεν ανήκετε στα δύο παραδοσιακά κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά δυστυχώς σαν Ποτάμι τους ακολουθείτε. Δεν είμαστε ίδιοι, δεν μας “κρατάει” κανένας, δεν χρωστάμε σε κανέναν. Επιλέγουμε άλλον δρόμο.

Και ο δρόμος είναι ότι πήραμε τις καταγγελίες που έκαναν οι αξιότιμοι συνάδελφοι και το πλήθος δημοσιευμάτων και των τηλεοπτικών εκπομπών και τα πήγαμε εμείς στην εισαγγελία διαφθοράς και τα καταθέσαμε για να αναδειχθεί και η σκευωρία και τα συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Αφού δεν το κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και πετάνε μόνο λάσπη, το κάναμε εμείς. Και τους φακέλους και τριών έργων, και του τέταρτου έργου, με το δήθεν “δωράκι” των 13 εκατομμυρίων – επίσης και στην εισαγγελέα και στους επιθεωρητές δημοσίων έργων», υπογράμμισε στην απάντηση του ο κ. Σπίρτζης.