Με την ευκαιρία της ΕυρωπαΪκής Ημέρας Οινοτουρισμού, το Κτήμα Βασιλείου και το Κτήμα Νέμειον σας περιμένει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 για να εξερευνήσετε το “Μονοπάτι του Αιγέα”, στον Υμηττό, σε μία ξεχωριστή πεζοπορία μέσα από τον αρχαίο δρόμο, τμήμα της Σφηττίας Οδού που οδήγησε τον Αιγέα στο Σούνιο.

Η συνάντησή θα είναι στις 9:30 π.μ. στο πάρκινγκ της Μονής Καρέα από όπου θα ακολουθήσετε το αρχαίο μονοπάτι έως το Κορωπί. Η διαδρομή, βαθμού δυσκολίας 2, είναι 9 km και θα διαρκέσει περίπου 3,5 ώρες.

Στη συνέχεια, θα απολαύσετε ένα καλομαγειρεμένο γεύμα και μία ολοκληρωμένη γευσιγνωσία των κρασιών και των δύο Κτημάτων φτάνοντας στο Κτήμα Βασιλείου, το οινοποιείο στο Κορωπί.

Στο τέλος της ημέρας, γύρω στις 5 μ.μ., θα σας παραλάβει πούλμαν για να σας επιστρέψει στο χώρο του πάρκινγκ της Μονής Καρέα ώστε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας.

Φορέστε άνετα αθλητικά παπούτσια (ή και ορειβατικά αρβυλάκια), πάρτε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό, οπλιστείτε με κέφι και ελάτε να απολαύσετε τις ομορφιές της Αττικής.

Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο 210.66.27.686 ή στο info@vassilioudomaine.gr

Κόστος κατ’ άτομο €20. Περιλαμβάνει γεύμα και την επιστροφή με το πούλμαν.

Η είσοδος στο οινοποιείο και η γευσιγνωσία είναι ελεύθερα στο κοινό.