Η Etihad Airways ανακοίνωσε 31% αύξηση εσόδων κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου 2012, φτάνοντας τα $1,25 δις. (2011: $957 εκατ.), συνεισφέροντας κατά 30% στη συνολική αύξηση κερδών για το πρώτο εξάμηνο του έτους. Τα συνολικά έσοδα για το πρώτο εξάμηνο του 2012 ανήλθαν σε $2,24 δις. ενώ για το αντίστοιχο διάστημα του 2011 ήταν $1,74 δις.  Ο αριθμός των επιβατών έφτασε τους 2,55 εκατ. σημειώνοντας 34% αύξηση και ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των επιβατών για το πρώτο εξάμηνο του 2012 στους 4,89 εκατ. ως αποτέλεσμα της αυξημένης συνολικής χωρητικότητας και των βελτιωμένων συντελεστών θέσεων. 

Τα αποτελέσματα ρεκόρ ενισχύθηκαν από το αναπτυσσόμενο δίκτυο συμφωνιών κοινού κωδικού και στρατηγικών συνεργασιών της εταιρείας, που συνολικά πρόσθεσαν 800.000 επιβάτες στο δίκτυο της Etihad Airways αποφέροντας $281 εκατ. τους τελευταίους έξι μήνες. 

Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, η Etihad Airways συμμετείχε με μικρά ποσοστά στις αεροπορικές εταιρείες Aer Lingus και Virgin Australia, τα οποία προστέθηκαν στα ποσοστά συμμετοχής που ήδη έχει στην airberlin και στην Air Seychelles. 

Κατά τη διάρκεια του 2011, οι πέντε αυτές αεροπορικές εταιρίες, μετέφεραν συνολικά 72 εκατ. επιβάτες σε 376 αεροσκάφη, και παρουσίασαν κέρδη περισσότερα των $14 δις. 

Ο κ.James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Τα αποτελέσματα αυτά είναι απόρροια της στρατηγικής μας, βάσει της οποίας έχουμε διευρύνει και εμβαθύνει τις συνεργασίες μας ενώ παράλληλα επικεντρωνόμαστε στο πλάνο της οργανικής ανάπτυξής μας».

«Σε αυτό το τρίμηνο πολλές αεροπορικές εταιρείες είχαν μειωμένη ζήτηση, εμείς όμως προσθέσαμε περισσότερους επιβάτες από κάθε άλλο τρίμηνο, με ανάπτυξη που ξεπέρασε την αύξηση χωρητικότητας».