Δωρεάν 3ωρο σεμινάριο στις ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό προσφέρει το Grow Greek Tourism Online της Google την Πέμπτη, 9 Μαρτίου στο Ηράκλειο, με την υποστήριξη των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και του ΙΤΕ Τεχνολογικό – Επιστημονικό πάρκο Κρήτης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους.

Στο 3ωρο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβουν, εντός 1 εβδομάδας, ηλεκτρονικά, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφές στη διεύθυνση: https://events.withgoogle.com/ggto-workshops-students/2017/  για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Σημειώνεται πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, 17:00 – 20:30. Ώρα προσέλευσης 16:30.

Αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και την πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.