Η 1η έκθεση «Greek Panorama», ανοίγει τις πύλες της 11 – 13 Μαΐου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, με αποκλειστικό σκοπό την επιτυχημένη προβολή και διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Με βασικά στοιχεία τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την γαστρονομία, δημιουργείται μία επιτυχημένη συνταγή, ώστε να «μυρίσει» Ελλάδα σε έναν από τους εντυπωσιακότερους και ιστορικότερους σταθμούς του Μετρό, όπως είναι ο Grand Central Terminal, τον οποίο καθημερινά επισκέπτονται περισσότεροι από 750.000 άνθρωποι.
Η 1η έκθεση «Greek Panorama», που οργανώνεται από την Hellas North American Events, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ).
Να σημειωθεί ότι η έκθεση θα είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό 12 – 13 Μαΐου. Εξάλλου, το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών της αμερικανικής ταξιδιωτικής αγοράς κεντρίζει το b2b event που θα διοργανωθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου στο πλαίσιο της έκθεσης, καθώς προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία πραγματοποίησης κατ’ ιδίαν επαγγελματικών συναντήσεων με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς.
Πηγή : www.fortunegreece.com