Η Κινεζική αεροπορική εταιρεία; Η Hainan Airlines παρουσίασε το τρίτο της αεροσκάφος με θέμα το Kung Fu Panda ως μέρος της συνεργασίας με το DreamWorks Animation. Το αεροπλάνο που χαρακτηρίζεται από το σχεδιασμό της νέας αμερικανικής σχεδιάστριας Hannah Foss λαμβάνει την εναρκτήρια πτήση του, για τον εορτασμό της 24ης επετείου της κινεζικής αεροπορικής εταιρείας.

Η πτήση μετέφερε έναν ειδικό επιβάτη, τη Hannah Foss, έναν νεαρό σχεδιαστή από την πολιτεία της Αλάσκας. Όταν η Hannah Foss υπέβαλε το σχεδιασμό της Dreamliner με το “Kung Fu Panda” τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν μία από τις σχεδόν 3.000 online καταχωρήσεις που μοιράζονταν όλοι το ίδιο όνειρο: Να σχεδιάσουν το σχέδιο τους σε ένα πραγματικό Hainan Airlines Boeing 787 Dreamliner. Αυτό το όνειρο ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, όταν οι Hainan, Boeing και η DreamWorks ανακοίνωσαν μια συνεργασία που θα περιλαμβάνει την εισαγωγή έξι ειδικών χρωμάτων Dreamliners τα επόμενα δύο χρόνια, με χαρακτήρες και σκηνές από το δημοφιλές κινούμενο franchise.

“Έχω αγαπήσει τη ζωγραφική και το σχεδιασμό από τότε που ήμουν παιδί. Έχω σχεδιάσει μια έκθεση δεινοσαύρων για ένα μουσείο και απεικόνισα τα βόρεια φώτα γύρω από τον Αρκτικό Κύκλο στο έργο μου, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι το σχέδιό μου θα ζωγραφίστηκε σε αεροπλάνο κάποια μέρα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Κίνα, πήρα ένα Boeing Dreamliner και μάρτυρα τη διαδικασία της ζωγραφικής ενός αεροπλάνου. Εκτιμώ πραγματικά αυτά τα «πρωταρχικά» που μου προσέφερε η Hainan Airlines «η κα Foss Δήλωσε ως μέρος μιας ομιλίας που έδωσε πάνω στο σύστημα ανακοίνωσης του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκε τη συναρπαστική ιστορία της με τους περισσότερους από 200 επιβάτες της πτήσης. “Αυτό είναι ένα εξαιρετικό ταξίδι για μένα, δίνοντας σε πολλούς Αμερικανούς σαν τον εαυτό μου την ευκαιρία να μάθουν για την Hainan Airlines και να κατανοήσουν καλύτερα την ιδέα της κινεζικής εταιρείας να σέβεται το όνειρο κάθε ανθρώπου πέρα ​​από τη συνεχή δέσμευσή του στην εκπλήρωση των ονείρων.

Η Hannah μεγάλωσε στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας και μετακόμισε στην Αλάσκα το 2008. Μερικές από τις περιπέτειές της περιλαμβάνουν αρκετά χρόνια ως παλαιοντολογικός καλλιτέχνης, CGI-animating μερικές μουσειακές ταινίες, κατασκευάζοντας μια μαριονέτα δεινόσαυρου μήκους 16 ποδιών που ονομάζεται Snaps, Muktuk, κατεργασία χιονιού στη θάλασσα Chukchi και συνάντηση με πολική αρκούδα

Εκτός από το ότι έχει σχεδιάσει το σχέδιο της σε Dreamliner και είναι μέρος αυτού του καταπληκτικού ταξιδιού, η Hannah κέρδισε δύο εισιτήρια για ταξίδια στην Κίνα, καθώς και εβδομαδιαία καταλύματα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Η ιστορία “Kung Fu Panda” είναι βαθιά ριζωμένη στην παραδοσιακή κινεζική κουλτούρα και ιστορία. Ο σχεδιασμός της Hannah συνδύασε λαϊκούς χαρακτήρες όπως το Po και η Τίγρη, με παραδοσιακές κινεζικές “κατσίκες” και ζωγραφισμένη ανατολή. Ο σχεδιασμός του απονεμήθηκε το κορυφαίο βραβείο με βάση την πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα, το χιούμορ, την αντανάκλαση του κινεζικού πολιτισμού και τον παράγοντα wow του.

Όταν το σχέδιο της Hannah είναι ζωγραφισμένο πάνω στο νέο Dreamliner, το αεροπλάνο θα πετάξει περισσότερες από 40 διαδρομές της Hainan μεταξύ Κίνας και Βόρειας Αμερικής. Θα ενταχθούν άλλα δύο αεροσκάφη ειδικά ζωγραφισμένα, το πρώτο από τα οποία έφτασε στο αεροδρόμιο του Seattle-Tacoma το περασμένο έτος. Το αεροπλάνο αυτό μετέφερε πάνω από 100 μαθητές και καθηγητές από το Λίνκολν Γυμνάσιο στο Tacoma της WA, οι οποίοι επέστρεφαν από ένα ταξίδι 11 ημερών στην Κίνα.