Η Travelport ανανέωσε τη συνεργασία της με την Sharp Aviation K με σκοπό τη συνέχιση της διανομής της πλατφόρμας Worldspan στη Νότια Κορέα.

Ειδικότερα, η Sharp Aviation K που εδρεύει στη Σεούλ προωθεί την Worldspan Korea από το 1998, παρέχοντας τη δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων στους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

“Έχουμε οικοδομήσει μια πολύτιμη σχέση με την Sharp Aviation K και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε αυτή τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Worldspan Κορέα”, δήλωσε ο Martin Herbert, διευθύνων σύμβουλος της Travelport για την Ασία.

“Αυτή η συμφωνία αποτελεί απόδειξη του συνδυασμού της καινοτόμου τεχνολογίας και του εκτεταμένου ταξιδιωτικού περιεχομένου της Travelport μαζί με την εξοικείωση της Worldspan με την αγορά της Κορέας. Μαζί, μπορούμε να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τους πελάτες για να επιτύχουμε εμπορική επιτυχία”, συμπλήρωσε.

Η Ασία και ο Ειρηνικός είναι οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές της Travelport παγκοσμίως, με ετήσια αύξηση 18% σύμφωνα με στοιχεία μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017. Παράλληλα, η Κορέα είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές εξερχόμενων ταξιδιών στην Ασία-Ειρηνικό, με περίπου 22 εκατ. Κορεάτες (σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού της χώρας ) που ταξίδεψαν στο εξωτερικό το 2016.