Τον πρώην υφυπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού, Γιώργο Νικητιάδη φιλοξενεί η νέα εκπομπή TOURISM TODAY της εβδομάδας που προβάλλεται την Τετάρτη 21:00-22:00 από το Channel 9 με τον Χάρη Ντιγριντάκη. Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται αποσπάσματα από την εκδήλωση παρουσίασης της μελέτης «Ανάπτυξη Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα» που διοργανώθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Νικητιάδη στο TOURISM TODAY οφείλει να διεκδικήσει το κομμάτι που της αναλογεί από την πίτα του ιατρικού τουρισμού, ο οποίος μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν.Τη μεγαλύτερη ζήτηση από το εξωτερικό έχει ο τομέας της αιμοκάθαρσης, όπως δηλώνει ο κ. Νικητιάδης, ενώ ακολουθούν η εξωσωματική, η αποκατάσταση, καθώς επίσης η οδοντιατρική και η πλαστική χειρουργική.

Επιπλέον, ο κ. Νικητιάδης επισημαίνει την αναγκαιότητα να διασφαλιστούν οι προδιαγραφές και να δοθούν τα κίνητρα για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στη χώρα. Απαραίτητη είναι επίσης, σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό, η συνεργασία του υπουργείου Ανάπτυξης για το ζήτημα αυτό και συγκεκριμένα η δέσμευση ότι θα ενισχυθούν τα κέντρα που αναπτυχθούν μέσω του αναπτυξιακού νόμου.

Ο κ. Νικητιάδης δηλώνει υποστηρικτής της προσπάθειας της τωρινής κυβέρνησης για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού. Εξάλλου, μετά την παράδοση του υπουργείου Τουρισμού στην Όλγα Κεφαλογιάννη, ο κ. Νικητιάδης και οι συνεργάτες του εξέφρασαν τη διαθεσιμότητά τους προς το νέο επιτελείο του υπουργείου για οποιοδήποτε θέμα. Τέλος, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην υφυπουργού στο TOURISM TODAY, 200 φάκελοι με θέματα που δούλευε ο ίδιος και οι συνεργάτες του παραδόθηκαν στη νέα υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.