Το ολοκαίνουργιο Lesante Blu Exclusive Beach Resort, υπό τη διεύθυνση του HotelBrain, είναι το πρώτο ξενοδοχείο στο Ιόνιο που είναι πρόσφατα μεταξύ των Leading Hotels of the World.

Το πιο απολαυστικό και πολυτελές θέρετρο στο νησί της Ζακύνθου, το Lesante Blu Exclusive Beach Resort, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία τόσο της ηρεμίας όσο και της εντυπωσιακής πολυτέλειας.

Μόλις ανοίξει (Μάιος 2017), γίνεται υπερήφανο μέλος των κορυφαίων ξενοδοχείων του κόσμου, το μόνο στο Ιόνιο.

Αληθινό και το όνομά του, το Lesante Blu με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, βρίσκεται στο γραφικό χωριό Τραγάκι και προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία ιδιωτικότητας, ηρεμίας και άνεσης πέντε αστέρων για τον έμπειρο ταξιδιώτη.

Στο Lesante Blu, η καθοριστική προϋπόθεση είναι ότι “είναι όλο για σένα”.

Τα ωραία εστιατόρια με μεσογειακές γεύσεις που ετοιμάζει ο Executive Chef George Plotas ενισχύουν τις γαστρονομικές προσφορές.

Ανάμεσα στις άλλες αξέχαστες εμπειρίες και τις εξαιρετικές ανέσεις που προσφέρονται: πλήρης ηρεμία και αναζωογονητικές στιγμές στο Spa Essence με τις θεραπείες του Germain de Cappucini, κρουαζιέρες στις Γαλάζιες Σπηλιές και στις παγκοσμίως γνωστές παραλίες της Ζακύνθου όπως το Ναυάγιο, ελικόπτερο και ιδιωτικές μεταφορές, είναι τα στοιχεία μιας μοναδικής πολυτελείας διακοπών στα ελληνικά νησιά.