Τους 10 κορυφαίους προορισμούς για τους αμερικανούς jet-setters για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους αποκάλυψε το κορυφαίο αμερικανικό ταξιδιωτικό δίκτυο πολυτελών διακοπών, Virtuoso.

Ως η ισχυρότερη δύναμη πωλήσεων σε ταξίδια πολυτελείας, ο Virtuoso είναι σε θέση να προβάλει τη βιομηχανία μέσω ενός μοναδικού φακού και να διακρίνει τι πρόκειται να ακολουθήσει για το υπόλοιπο του 2017.

Σημειώνεται ότι η έρευνα, παρουσιάσθηκε κατά το 29ο Ετήσιο Συνέδριο Virtuoso Travel Week, που διεξήχθη στο Λας Βέγκας στις 12-18 Αυγούστου, με ρεκόρ συμμετοχών (5.670 επαγγελματίες στον τουρισμό από 103 χώρες).

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το φθινόπωρο ταξιδιώτες από τις Η.Π.Α. με βάση μελλοντικές κρατήσεις είναι οι εξής :
1. Ιταλία
2. Ηνωμένο Βασίλειο
3. Γαλλία
4. Νότια Αφρική
5. Ισπανία
6. Μεξικό
7. Αυστραλία
8. Ολλανδία
9. Γερμανία
10. Κίνα

Καθώς το καλοκαίρι διαδέχεται το φθινόπωρο, ούτε καν ο πιο δροσερός καιρός δεν μπορεί να εμποδίσει τον ενθουσιασμό για ταξίδια στην Ευρώπη, η οποία έλαβε έξι από τις 10 πρώτες θέσεις της λίστας.

Οι Κάτω Χώρες και η Γερμανία είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς επιλογές για κρουαζιέρες με ποταμόπλοια για όσους θέλουν να επισκεφθούν τις διάσημες αγορές των Χριστουγέννων.

Παράλληλα, άλλοι ταξιδιώτες επικεντρώνονται σε πιο ζεστές καιρικές συνθήκες καθώς ο καιρός αλλάζει, όπως η Νότια Αφρική, το Μεξικό και η Αυστραλία.

Ειδικότερα, η Νότια Αφρική εξακολουθεί να προσελκύει «ψαγμένους» επισκέπτες λόγω της ευρείας γκάμας εμπειριών περιπέτειας.

Όλο και περισσότερο, οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν επίσης την Κίνα για το συνδυασμό της συναρπαστικής ιστορίας, της ταχείας ανάπτυξής της, της βελτίωσης των υποδομών της και των αυξημένων προσφορών για ταξίδια πολυτελείας.