CAR OF_THE_YEARΤο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen έχει φέτος την τιμή να φιλοξενεί το θεσμό του Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

Ο θεσμός που έχει αγαπηθεί από όλους τους Έλληνες οδηγούς & λάτρεις του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου στο εκπτωτικό χωριό. Οι επισκέπτες του McArthurGlen θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα 13 αυτοκίνητα που έχουν επιλεχθεί για το διαγωνισμό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2013 για την Ελλάδα, που διεξάγεται φέτος για 7η χρονιά. Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, καλωσορίζοντας το θεσμό, προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκίνητου της χρονιάς μαζί με δημοσιογράφους από τα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.

Παράλληλα, οι επισκέπτες που θα ψηφίσουν μπαίνουν σε μια μεγάλη κλήρωση του εκπτωτικού χωριού, που επιφυλάσσει μοναδικά δώρα για το νικητή!

Αν είστε λοιπόν λάτρεις της οδήγησης, μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα 13 πιο αγαπημένα αυτοκίνητα των Ελλήνων και να αναδείξετε με την ψήφο σας το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2013.

Λίγα Λόγια για τα McArthurGlen Designer Outlets

Ο Όμιλος McArthurGlen αποτελεί ηγέτη και πρωτοπόρο στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών κέντρων στην Ευρώπη. Ο Όμιλος, ο οποίος απαρτίζεται σήμερα από 21 κέντρα, εισήγαγε το concept των designer outlets στην Ευρώπη το 1995. Οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα κέντρα μας κάθε χρόνο, προσελκύονται από τις χαμηλότερες τιμές κατά 30 – 70 % από την προτεινόμενη τιμή λιανικής που ισχύουν όλο το χρόνο σε προϊόντα πολυτελείας, designer και high street μόδας. Το portfolio του Ομίλου προσφέρει συνολικά 600.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών χώρων. Σε αυτά θα προστεθούν ακόμη 200.000 τετραγωνικά μέτρα μέσα στο επόμενο διάστημα συμπεριλαμβανομένων του McArthurGlen Designer Outlet Neumünster κοντά στο Αμβούργο (το οποίο άνοιξε τις πύλες του το Σεπτέμβρη του 2012) καθώς και των άλλων κέντρων που θα ανοίξουν στο Βανκούβερ, στην Ghent και δύο στη Γαλλία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mcarthurgelngroup.com