Airbus-A380-Air-France-1Τρία εκατομμύρια επιβάτες υποδέχθηκε η Air France στις πτήσεις με το αεροσκάφος Airbus A380. Για να γιορτάσει την περίσταση ο αερομεταφορέας προσέφερε ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα στους επιβάτες της πτήσης της Δευτέρας από τη Νέα Υόρκη προς το Παρίσι, προσφέροντας δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής και άλλα επώνυμα είδη.

Αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής αποτελεσματικότητας της εταιρείας, που περιλαμβάνει ανανένωση του στόλου, εξορθολογισμό και οικολογική συνείδηση, το A380 της Air France διαθέτει τέσσερις κατηγορίες υπηρεσιών, ευρύχωρες καμπίνες, εξελιγμένο σύστημα φωτισμού που συγχρονίζεται με τις αλλαγές στις ζώνες ώρας, μία γκαλερί τέχνης, έξι μπαρ και εξελιγμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας.

Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον αεροσκάφος, με μειωμένες εκπομπές άνθρακα κατά 20% (σε σύγκριση με ένα A330) είναι επίσης το πιο αθόρυβο αεροσκάφος στην κατηγορία του και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 516 επιβάτες σε τέσσερις κατηγορίες.

Το χειμώνα 2012-2013 οι έξι προορισμοί που εξυπηρετούνται από το A380 της Air France είναι η Νέα Υόρκη(JFK), η Ουάσινγκτον, το Λος άντζελες, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Τόκυο και η Σιγκαπούρη.