Τώρα μπορείτε να πάτε για ψώνια με την Sarah Jessica Parker στη Νέα Υόρκη χάρη στην Airbnb.
Η Airbnb ξεκίνησε τις νέες εμπειρίες της στη Νέα Υόρκη και περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό ταξίδι αγορών με την Sarah Jessica Parker.

Η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει τις εμπειρίες σε όλη την περιοχή της Νέας Υόρκης και να συμπεριλάβει από γευσιγνωσία σε Ελληνικά μαγαζιά για γύρο και μπακλαβά μέχρι διαλογισμό στο Central Park.

Και εγκαινιάζει τις νέες δραστηριότητες με μία μοναδική ευκαιρία για ψώνια με το αστέρι Sex and the City τη Sarah Jessica Parker.

Αν υπάρχουν δύο πράγματα που η Sarah Jessica Parker αγαπάει είναι η Νέα Υόρκη και τα παπούτσια.

Στην συνεργασία της με την Airbnb θα μοιρατσεί και τα δύο πάθη της με το κοινό για περιηγήσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αφού τα έσοδα θα πάνε για καλό σκοπό -ένα πρόγαμμα που ξεκίνησε από πέρυσι η εταιρεία ενοικίασης κατοικιών.

Η εμπειρία με την Jessica Parker είναι στις 6 Οκτωβρίου με τέσσερις θέσεις και κόστος από 400$ η κάθε μία και τα χρήματα θα διατεθούν στο μπαλέτο της Νέας Υόρκης, όπου η Parker είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Οι επισκέπτες θα συναντήσουν την ηθοποιό στο Bloomingdales, όπου θα πάρουν ένα ζευγάρι παπούτσια από τη συλλογή της που πωλούνται εκεί, θα φάνε μαζί παγωμένο γιαούρτι στο Forty Carrots του πολυκαταστήματος και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο Lincoln Center για το μπαλέτο της Νέας Υόρκης.