Τα solo ταξίδια αυξάνονται με τις γυναίκες να οδηγούν την εκρηκτική άνοδο στις ατομικές αποδράσεις.
Σύμφωνα με έρευνες των μηχανών αναζήτησης ταξιδίων το 72% των Αμερικανίδων έχει την εμπειρίας μίας solo ταξιδιωτικής περιπέτεια. Συνήθως πραγματοποιούν τουλάχιστον τρία ή περισσότερα ταξίδια μόνες τους ετησίως.

Οι γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες αναζητούν νέες εμπειρίες και δράση και όχι το τυπικό ξενοδοχείο 5 αστέρων με το σπα που βλέπουμε στις διαφημίσεις.

Τι πρέπει να κάνετε για να προσεγγίσετε solo γυναίκες στο ταξίδι

  • Δημιουργήστε πακέτα με δραστηριότητες για γυναίκες σε νέους άγνωστους προορισμούς. To ότι ταξιδεύουν solo δεν σημαίνει δεν θα ενταχθούν σε μία ομάδα.
  • Το μάρκετινγκ “από στόμα σε στόμα” είναι το καλύτερο εργαλείο για να προσελκύσετε περισσότερες γυναίκες.
  • Δημιουργήστε ασφαλέστερο περιβάλλον για τους θηλυκούς πελάτες σας. Μια σημαντική ανησυχία για τις γυναίκες ταξιδιώτες είναι η ασφάλεια. Κάνετε ότι μπορείτε για να τους δημιουργήσετε ένα δίχτυ ασφαλείας.
  • Παρέχετε πλατφόρμες για γυναίκες που ταξιδεύουν και μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Είναι στα “συν” σας να μπορούν να μοιράζονται ιστορίες. Διευκολύνετε τις ευκαιρίες να σπάσουν τον πάγο, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Έχετε κατά νου ότι οι solo ταξιδιώτες θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο με ανοιχτό μυαλό. Θέλουν να δουν νέα αξιοθέατα και να κάνουν πράγματα γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.