Η θυγατρική της Thomas Cook Γερμανίας, Oger Tours που φέτος κέρδισε από την αύξηση των κρατήσεων στην Αίγυπτο, αυξάνει τις βασικές δραστηριότητές της στην Τουρκία το επόμενο καλοκαίρι, με την ελπίδα ότι θα επιστρέψει η ζήτηση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Songul Gοktas-Rosati κατέστησε σαφές στην παρουσίαση του προγράμματος το καλοκαίρι του 2018 ότι ήταν ικανοποιημένος με την τρέχουσα οικονομική χρονιά παρά τις προκλήσεις με την Τουρκία, τον κυρίαρχο προορισμό της και είναι αισιόδοξη για το επόμενο έτος.

“Οι σημερινές καλές κρατήσεις για το καλοκαίρι μας επιτρέπουν να κοιτάξουμε αισιόδοξα το επόμενο έτος για την Τουρκία, ανέφερε. Φέτος, η ικανοποίηση των πελατών βελτιώθηκε και το ποσοστό των προτάσεων για το πρόγραμμα της Oger Tours στην Τουρκία βρίσκεται σε υψηλό ποσοστό 93% κατά μέσο όρο”.

Επιπλέον, η Αίγυπτος διαδραμάτισε πολύ θετικό ρόλο αφού “η χώρα αντιμετωπίζει μια μεγάλη επιστροφή και προς το παρόν έχουμε υψηλά διψήφια ποσοστά ανάπτυξης”, σχολίασε ο Songul Gοktas-Rosati.

Για το καλοκαίρι του 2018, η Oger Tours θα επεκτείνει τις πτήσεις της στην Τουρκία κατά 20%, συμπεριλαμβανομένων νέων ναύλων από το Βερολίνο και το Baden-Baden στην Τουρκική Ριβιέρα.

Υπάρχουν μέχρι και 500 εβδομαδιαίες πτήσεις από 20 γερμανικά αεροδρόμια στην Αττάλεια και 110 στη Σμύρνη, ενώ το πρόγραμμα πτήσεων προς Αλικαρνασσό, Νταλαμάν και Γκαζιπάσα θα παραμείνει σταθερό.

Επιπλέον, το πρόγραμμα της Αιγύπτου θα διπλασιαστεί σε 160 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Οπως ανακοινώθηκε η Thomas Cook θα διατηρήσει τις τιμές σταθερές για Τουρκία, Αίγυπτο, Τυνησία και  Βουλγαρία το επόμενο καλοκαίρι.

Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν επιλογή κράτησης δωματίων “My Room”, περισσότερα boutique ξενοδοχεία στην Τουρκία, ιδιωτικές μεταφορές και προσωπικούς οδηγούς για εκδρομές.