Το Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort σας προσκαλεί σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά μέρη του κόσμου με ιδιαίτερη ενέργεια και θέα στον Ναό του Ποσειδώνα για δυο μοναδικά Σαββατοκύριακα ψυχικής και σωματικής ανάτασης, με την καθοδήγηση της Δρ. Νάνσυς Μαλλέρου και της Life Clinic Group.

Λίγο πριν από την εκπνοή του 2017, η ομάδα της Life Clinic Group σε συνεργασία με την Grecotel ετοίμασε δύο ειδικά σεμινάρια που περιλαμβάνουν μια σειρά δραστηριοτήτων με στόχο την ενδοσκόπηση, την αυτοβελτίωση και στην στοχοθέτηση.

Κι όλα αυτά με έναν ολιστικό τρόπο, ιδιαίτερα ευχάριστο και χαλαρωτικό, καθώς συνδυάζει την ξεκούραση με την ευεξία, την επικοινωνία και την κίνηση.

Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο Extreme Self Care Weekend, που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 24-26 Νοεμβρίου 2017, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μάθουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας εξωτερικά και εσωτερικά, χωρίς ενοχές και αναβολές.

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα υποδείξει μεθόδους για να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας μέσα από τη γνώση και την πρακτική της προσωπικής ενδυνάμωσης, της διεκδίκησης και της τήρησης των ορίων, σε συνδυασμό με την σωματική υγεία και ευεξία.

Extreme Self Care Weekend: 560€ για δύο άτομα με διαμονή & πλήρη διατροφή

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, να ξανακερδίσουν τη δύναμη και την ενέργειά τους, αλλά και να προετοιμαστούν για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς που έρχεται, θα ενθουσιαστούν με το δυναμικό Regain your Power Weekend, που θα πραγματοποιηθεί 1-3 Δεκεμβρίου 2017.

Δείτε τον εαυτό σας να αλλάζει μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, να γίνεται πιο ήρεμος, πιο δυνατός και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, έμπνευση και διάθεση για καινούρια ξεκινήματα.

Regain your Power Weekend: 600€ για δύο άτομα με διαμονή & πλήρη διατροφή

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, πρωτοπόρος του Coaching στην Ελλάδα. Ιδρύτρια της Life Clinic Group, μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές και πτυχίο Coaching από το CoachU.

Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management στο Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education και έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.
Για κρατήσεις μέχρι 23 Νοεμβρίου:
CAPE SOUNIO
GRECOTEL EXCLUSIVE RESORT
67o Χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Σούνιο Τ.Κ. 19500
Τηλ. 22920-69700, E-mail: reservations.so@grecotel.com
capesounio.com