turkishairlines1104Επίσκεψη στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας, πραγματοποίησε η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Αθήνα, κ. Γκιουλάι Οζτούρκ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της εταιρίας για ενίσχυση τουρισμού στην Ελλάδα.

Ο σκοπός του ταξιδιού ήταν η άρτια οργάνωση και η προετοιμασία του Fam Trip με tour operators και ΜΜΕ από την Ιαπωνία, που διοργανώνει η εταιρία στην περιοχή της Θεσσαλίας τον ερχόμενο Ιούνιο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η κ. Οζτούρκ είχε συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, με τον Δήμαρχο Λάρισας, κ. Κώστα Τζανακούλη, με τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Πάνο Σκοτινιώτη και με τον Δήμαρχο Σκιάθου, κ. Νίκο Πλωμαρίτη.

Η κ. Οζτούρκ πραγματοποίησε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρίας, ενώ αναφέρθηκε στο νέο στόλο των 200 αεροσκαφών καθώς και στις δραστηριότητές της στην Ελλάδα. Μετά τις συναντήσεις η κ. Οζτούρκ και ο κ. Αγοραστός πραγματοποίησαν από κοινού δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός, «Ξεκινάμε μια ακόμη μεγάλη προσπάθεια για το τουριστικό προϊόν που λέγεται Θεσσαλία. Όπως γνωρίζετε η Turkish Airlines είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη. Είναι φανερό ότι επιθυμούμε από κοινού μια συνεργασία για να προωθηθεί ακόμη περισσότερο η Θεσσαλία ως τουριστικός προορισμός, για να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερους τουρίστες στην περιοχή μας και μάλιστα από νέες αγορές, όπως είναι η Ιαπωνία, η Κίνα, η Νότιος Κορέα, η Ινδία, περιοχές στις οποίες δεν είναι ανεπτυγμένο το προϊόν Θεσσαλία.

Συμφωνήσαμε και ξεκινάμε τον Ιούνιο να έχουμε επισκέψεις στη Θεσσαλία ανθρώπων οι οποίοι ασχολούνται με τον τουρισμό, δηλαδή tour operators, εταιρίες, και ξένους δημοσιογράφους ώστε να έρθουν σε συνεργασία με τους δικούς μας tour operators, και να υπάρξει μια όσμωση της προσπάθειας αυτής για να έχουμε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα».