Η MedTech Europe, η ευρωπαϊκή επαγγελματική ένωση που εκπροσωπεί τον κλάδο της ιατρικής τεχνολογίας, πιστοποίησε την AIM Group International ως έμπιστο εταίρο της.

Μετά την ολοκλήρωση μιας απαιτητικής διαδικασίας τριών σταδίων, το καταστατικό παρείχε στην AIM το λογότυπο των Αξιόπιστων Εταίρων, το οποίο ισχύει δύο έτη έπειτα από ανανέωση.

Το καταστατικό ηθικής είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία πιστοποίησης για τους διοργανωτές εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, αποδεικνύοντας τη δέσμευση των PCO στα ηθικά πρότυπα και τους νέους κανόνες που περιλαμβάνονται στον Κώδικα Ηθικής Επιχειρηματικής Πρακτικής της MedTech Europe.

Η MedTech Europe είναι ο ευρωπαϊκός εμπορικός σύλλογος που εκπροσωπεί τις βιομηχανίες ιατρικής τεχνολογίας, από τη διάγνωση έως τη θεραπεία. Τα μέλη της είναι πολυεθνικές εταιρείες και εθνικές ιατρικές τεχνολογικές ενώσεις που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Επιδιώκει επίσης να διευκολύνει τη στήριξη της βιομηχανίας για ανεξάρτητη ιατρική εκπαίδευση σε οργανισμούς που έχουν πιστοποιηθεί και δεσμεύονται να συμμορφωθούν με τον Κώδικα κατά την οργάνωση των εκδηλώσεών τους.

H Rosangela Quieti, γενικός διευθυντής της AIM Italy Congress Division δήλωσε :

“Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την πιστοποίηση. Η ιατρική εκπαίδευση είναι ένα ευαίσθητο θέμα και έχει ένα σύνθετο σύστημα κανόνων και προτύπων δεοντολογίας που πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή και να υλοποιούνται με υψηλό επίπεδο συμμόρφωσης και λεπτομερή γνώση των συνεπειών.

Ως PCO με μακροπρόθεσμη δέσμευση σε πρότυπα ηθικής και με βάθος εμπειρία στον εκπαιδευτικό τομέα, καταφέραμε ως φυσικό επακόλουθο να πάρουμε την πιστοποίηση της MedTech.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην αριστεία και τη συμμόρφωση. “