Αγία Λουκία, Καραϊβική

Για όσους προτιμούν χαλαρωτικές διακοπές με μια θαυμάσια θέα ανοιξιάτικου αέρα, τα πανέμορφα Pitons της Αγίας Λουκίας παρέχουν ένα από τα πιο εκπληκτικά σπα του πλανήτη.

Ηπεριοχή αυτών των θαυμάσιων δίδυμων βουνών θα σας χαλαρώσει στο μέγιστο καθώς θα λάβετε θεραπείες παγκόσμιας κλάσης σε αυτό το εκπληκτικό νησί.

Μπαχάμες

Οι Μπαχάμες φιλοξενούν χιλιάδες νησιά όπου οι οικογένειες μπορούν να διασκεδάσουν, αλλά υπάρχει μόνο μία απόλυτη ουτοπία: Paradise Island. Στο νησί Atlantis Paradise, τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν μρ πολλές περιπετειώδεις δραστηριότητες για να τα κρατήσουν χαμογελαστά, ενώ οι γονείς είναι ελεύθεροι να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Πάλμ Σπρινγκς, Καλιφόρνια

Το Palm Springs είναι επονομαζόμενη”παιδική χαρά” του Χόλιγουντ,οι παροχές είναι πολλές για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας σε αυτή την πόλη spa στην έρημο Sonoran.

Όχι, δεν υπάρχει τίποτα σαν ξηρός αέρας στην έρημο. Οι μέρες είναι ηλιόλουστες και τα σπα ποικιλομορφούν για την κατάλληλη χαλάρωση.

Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο

Το Πουέρτο Ρίκο είναι μια πανδαισία μαγειρικών επιρροών, έτσι οι περίεργοι καλοφαγάδες θα αγαπούν να δοκιμάζουν τοπικά πιάτα στην πρωτεύουσα του Σαν Χουάν.

Το φαγητό εδώ έχει επηρεαστεί από τους εγγενείς Ινδιάνους Taino, τους αφρικανούς σκλάβους και τους ισπανούς αποίκους, καθώς τα πιο περιζήτητα πιάτα είναι το arroz con gandules (κίτρινο ρύζι με μπιζέλια περιστεριών) και ένα ζουμερό θηλυκό χοίρο που λέγεται lechón.

Κόστα Ρίκα

Μια απόδραση για σπα στην καταπράσινη Κόστα Ρίκα μπορεί απλά να σας μεταφέρει σε ένα άλλο κόσμο.

Αυτή η χώρα είναι από καιρό ένα αδιέξοδο στον τουρισμό, είναι ένα θέρετρο ευεξίας και υγείας, με αποτέλεσμα να έρχεστε πιο κοντά ολοένα με τη φύση.

Λας Βέγκας

Οι καλές εποχές που έχετε κατά τη διάρκεια της Άνοιξης στο Vegas θα μείνουν χαραγμένες για το υπόλοιπο της ζωής σας. Απολαύστε τον ήλιο, τα ποτά και τα pool party και προνοήστε να πάτε σίγουρα με γεμάτο πορτοφόλι.

Μπαρμπέιντος

Τα Μπαρμπέιντος είναι ένα σούπερ νησί της Καραϊκής και είναι “σπίτι” για πολλά γήπεδα γκολφ. Είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους αθλητικούς τύπους, καθώς το νησί φημίζεται επίσης για τους κηρούς καρπούς του, τους οποίους μπορεί να καταναλώσει κανείς λίγο πριν τις αθλητικές του δραστηριότητες όπως κρίκετ.