Κάιρο, Αίγυπτος

Το Κάιρο είναι η πρωτεύουσα της Αιγύπτου και οι πολυσύχναστοι δρόμοι του μπορούν σίγουρα να κατακλύσουν τις αισθήσεις σας.

Αν αφιερώσετε χρόνο για να ανακαλύψετε την πόλη σας επιφυλάσσει πολλά μυστικά. Ανακαλύψτε συλλογές αρχαίων μνημείων και απολιθωμάτων στο Αιγυπτιακό Μουσείο και κάντε ένα ταξίδι στη γειτονική Γκίζα, όπου μπορείτε να γίνετε μάρτυρας ενός από τα αρχικά επτά θαύματα του κόσμου.

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Το Ρίο γελάει με τη ζωή και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ταξίδι για να ερωτευτείς. Βάλτε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άμμο στην Παραλία Copacabana πριν τα λερώσετε για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στην παραλία της Βραζιλίας.

Επισκεπτείτε το Corcovado Mountain για να ξεκουραστείτε με το εικονικό άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή και βεβαίως επισκεφθείτε το Καρναβάλι για να δείτε ένα ζωντανό φεστιβάλ που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Μόσχα, Ρωσία

Η πιο μαγευτική μητρόπολη της Ρωσίας, η Μόσχα είναι γεμάτη με ιστορικά αξιοθέατα. Επισκεφθείτε τον τελικό χώρο ανάπαυσης του Βλαντιμίρ Λένιν πριν περάσετε την Κόκκινη Πλατεία για να δείτε τους καλειδοσκοπικούς θόλους του καθεδρικού ναού του Αγίου Βασιλείου.

Στη συνέχεια, κάντε μια βόλτα στο πάρκο Gorky πριν τελειώσετε την ημέρα σας με μια γεύση της νυχτερινής ζωής της πόλης.

Κούσκο, Περού

Σκαρφαλωμένο ψηλά στις Άνδεις, το Κούσκο κατοικεί σε ένα πεντακάθαρο τοπίο. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια και σταματήστε να θαυμάσετε τον καθεδρικό ναό πριν μάθετε για την κουλτούρα στο Μουσείο των Ίνκας .

Στη συνέχεια, πρέπει να δείτε ένα από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά ευρήματα του 20ου αιώνα το Μάτσου Πίτσου.

Αβάνα, Κούβα

Φαινομενικά είναι ένα σύνολο για μια vintage ταινία, η Αβάνα προσφέρει μια αυθεντική ματιά στο παρελθόν.

Καταμετρήστε τα πολύχρωμα κτίρια και τις κομψές προσόψεις στην περιοχή Havana Vieja πριν μάθετε για αυτό που έκανε τη σύγχρονη πόλη στο “Μουσείο της Επανάστασης”.

Πράγα, Κροατία

Η Πράγα είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, προσφέροντας ένα συναρπαστικό μείγμα βασιλικής ατμόσφαιρας και μεσαιωνικού ρομαντισμού.

Περπατήστε στην αρχαία Γέφυρα του Καρόλου και στη συνέχεια αναρριχηθείτε στο Κάστρο της Πράγας για να εξερευνήσετε την πόλη και τους θρυλικούς “100 πυλώνες”.

Στη συνέχεια, χαλαρώστε με ένα ποτήρι αναζωογονητικό τσέχικο pilsner.

Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική

Το Cape Town κατέχει ένα από τα πιο δραματικά σκηνικά του κόσμου. Κάτω από τη σύνοδο κορυφής, θα βρείτε μια κοσμοπολίτικη πόλη που ζει μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο.

Επισκεφθείτε τους Βοτανικούς Κήπους Kirstenbosch και το Ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας για να δείτε το πανέμορφο φυσικό τοπίο πριν βρεθείτε σε μια από τις πολλές γκαλερί τέχνης της πόλης.

Κιότο, Ιαπωνία

Το Κιότο θεωρείται η πιο παραδοσιακή πόλη της Ιαπωνίας και σας προσφέρει μια πραγματική γεύση τόσο της ιστορίας όσο και της νεωτερικότητας.

Οι αρχαίοι ναοί και τα ιερά θα ευχαριστήσουν τα μάτια και την ψυχή σας, ενώ η κουζίνα του Κιότο εξηγεί τους γευστικούς πόθους.

Μπανγκόκ, Ταϋλάνδη

Το μεγάλο buzz της πόλης της Μπανγκόκ δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στον πλανήτη, καθώς χρησιμεύει ως η ανεπίσημη πρωτεύουσα της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Θα ψωνίσετε στην φανταστική αγορά και θα θαυμάσετε έναν καταιγισμό από επιχρυσωμένους ναούς κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν καθίσετε για ένα πικάντικο γεύμα από ταϋλανδέζικη κουζίνα που θα σας συναρπάσει