banner-medicalΣτις 15 Μαΐου πραγματοποιείται στη Μόσχα τo Greek Medical Tourism 2013, το πρώτο roadshow για τον ελληνικό ιατρικό τουρισμό που διοργανώνει το tourismtoday.gr σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ρωσίας (ATOR) στο ξενοδοχείο Ararat Park Hyatt Moscow.

Το Greek Medical Tourism Roadshow είναι μια πολύ καλά οργανωμένη προσπάθεια παρουσίασης των υπηρεσιών υγείας της Ελλάδας στη Ρώσικη αγορά. Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν οι δυνατότητες ιατρικού τουρισμού που παρέχονται στην Ελλάδα για τους Ρώσους ταξιδιώτες που επιθυμούν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους να πραγματοποιήσουν θεραπείες για παθήσεις και ασθένειες ελαφριάς μορφής ή να ταξιδεύσουν στην Ελλάδα με στόχο την θεραπεία τους ή την αποκατάσταση της υγείας τους.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ελληνικές κλινικές όπως ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, το Ιασώ, το Metropolitan Hospital, η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ, η Κλινική Σαραφιανού, το Doctors’ Hospital, το Thermae Sylla Spa κα

Το προηγούμενο βράδυ του event θα πραγματοποιηθεί επίσημο δείπνο -Gala Dinner- στο οποίο θα συμμετέχουν οι εκθέτες και θα προσκληθούν οι τοπικές αρχές (δήμος, στέλεχος κυβέρνησης), οι επικεφαλής του Συνδέσμου Tour Operators της Ρωσίας (ATOR), εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ταξιδιωτικών Γραφείων και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Μόσχας.

To Greek Medical Tourism 2013 τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Εξωτερικών και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές πατήστε εδώ