The Disney Magic in Key West, FL.

Ένα πολύ συναρπαστικό καλοκαίρι περιμένει τις κρουαζιέρες της Ντίσνεϋ το 2019, η οποία ανακοίνωσε τα νέα της δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων επτά νέων λιμένων στην Ευρώπη όπως η Ρώμη, η Σουηδία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Δανία και η βόρεια Ιρλανδία, ενώ από τον Μάιο έως Σεπτέμβριο περιλαμβάνουν επίσης συνεχόμενα δρομολόγια προς την Αλάσκα, την Καραϊβική και τις Μπαχάμες.

“Κάθε φορά που η Disney Cruise Line προσθέτει στη λίστα της νέους προορισμούς και ποικιλία επιλογών, καλύπτει πολλές ανάγκες του στόλου της”, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Jason Leppert.

Το συναρπαστικό νέο δρομολόγιο της Ρώμης περιλαμβάνει τα λιμάνια του Salerno (Positano, Amalfi και Pompeii), La Spezia (Φλωρεντία και Πίζα) και Villefranche (Μόντε Κάρλο, Κάννες, Νίκαια) καθώς και τη Μασσαλία, τη Γαλλία και τη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Αυτή η κρουαζιέρα οκτώ νυκτερινών περιηγήσεων θα πραγματοποιηθεί με επισκέψεις στη Ρώμη, επιτρέποντας στις οικογένειες να εξερευνήσουν την ιστορικότητα και τη μαγεία αξιομνημόνευτων μνημείων όπως το Κολοσσαίο, τη Φοντάνα ντι Τρέβι και το Βατικανό.

Μεταξύ των πολυάριθμων λιμανιών για πρώτη φορά στην ενδιαφέρουσα και ποικίλη καλοκαιρινή σύνθεση του 2019 βρίσκονται μέρη όπως το Γκέτεμποργκ και τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, το Τουλόν και τη Βρέστη στη Γαλλία. Επίσης την Καρθαγένη της Ισπανίας, την Φρεντερίκια στη Δανία και το Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία.