Η Hertz Asia προς εξυπηρέτηση των ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και των μεμονομένων πελατών της εγκαινίασε τη νέα της ιστοσελίδα ” www.hertzchauffeur.com“, από την οποία προσφέρονται υπηρεσίες σοφέρ από/πρός το αεροδρόμιο για μισή ή μια ολόκληρη μέρα σε εννέα ασιατικές πόλεις.

Από σήμερα λοιπόν έως και τις 30 Ιουνίου,η Hertz προσφέρει μια εορταστική προσφορά αφού οι πελάτες του Σουλτανάτου του Μπρουνέι, της Κίνας, του Χονγκ Κονγκ, της Μαλαισίας, των Φιλιππίνων, της Νότιας Κορέας, της Σρι Λάνκα και της Ταυλάνδης θα ‘χουν τη δυνατότητα να κάνουν online κράτηση σοφέρ σε μειωμένη τιμή προσθέτοντας των κωδικό : PC # 204306.

Ο νέος ιστότοπος θα επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τη δική τους διαδρομή με σοφέρ σε τέσσερα απλά βήματα, διατηρώντας τον έλεγχο μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, με επιπλέον όφελος τις εταιρικές εκπτώσεις, οι οποίες εφαρμόζονται αυτόματα όπου υπάρχει συμφωνία με την υπηρεσία Hertz Chauffeur Drive.

Η Hertz προσφέρει ευρεία γκάμα μοντέρνων οχημάτων κάθε μεγέθους, λιμουζίνες, επαγγελματίες αγγλομαθείς οδηγούς, οι οποίοι περιμένουν ακριβείς στο σημείο παραλαβής, ενώ τα στοιχεία τους και μια γραμμή έκτακτης ανάγκης αποστέλλονται πάντοτε στον πελάτη πριν την άφιξη της πτήσης του στο αεροδρόμιο.

Ο Eoin MacNeill, Αντιπρόεδρος της Hertz Asia- Pacific, δήλωσε:

“Η κυκλοφορία του νέου δικτυακού τόπου της Hertz Chauffeur για ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ασία ενισχύει την ολοκληρωμένη σειρά μεταφορών της Hertz, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της.
Η Hertz Chauffeur απευθύνεται σε πελάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και ταξιδιώτες αναψυχής που αναζητούν άνεση και ευκολία στις μετακινήσεις τους.
Επίσης, η υπηρεσίες σοφέρ στοχεύουν σε όσους λόγω της τοπικής νομοθεσίας δεν μπορούν να οδηγήσουν στην Κίνα ή θέλουν να ταξιδέψουν ήρεμα και υπεύθυνα στις χώρες όπου είναι διαθέσιμη πρός το παρόν η υπηρεσία”.