Το νέο κρουαζιερόπλοιο Carnival Panorama θα προσφέρει από το Δεκέμβριο του 2019 ολοήμερες εβδομαδιαίες κρουαζιέρες από το Long Beach της Νότιας Καλιφόρνια και οι κρατήσεις είναι πλέον ανοιχτές, όπως ανακοίνωσε η Carnival Cruise Lines.

Μέσω της απευθείας πτήσης που προσφέρεται προς το Λος Άντζελες, οι λάτρεις της κρουαζιέρας θα μπορούν να αναχωρούν από το Long Beach κάθε Σάββατο και να ταξιδεύουν σε προορισμούς, όπως το Κάβο Σαν Λούκας, το Μαζατλάν και το Πουέρτο Βαγιάρτα, κατα μήκος της Μεξικάνικης Ριβιέρας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά, να ψαρέψουν αλλά και να απολαύσουν την νυχτερινή ζωή των παραθαλάσσιων περιοχών.

Το Carnival Panorama 133.500 τόνων είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε τα τελευταία 20 χρόνια στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ.

Διαθέτει εστατόριο, σούσι μπαρ καθώς και επιλογές για να πιούν οι ταξιδιώτες το ποτό τους είτε σε κάποια από τις αίθουσες που είναι εμπνευσμένες από την άγρια φύσης της Αβάνα, είτε δίπλα στην πισίνα.

Επίσης, το πλοίο είναι κατάλληλο και για οικογένειες, διαθέτει σπα, γυμναστήριο,χώρο για ποδήλατο και Aqua Park με μια τεράστια τσουλήθρα.