Με στόχο την καλύτερη και γρηγορότερη ασφάλιση και απασφάλιση των θυρών των καταλυμάτων της η Airbnb ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία Nuki.

Η Nuki είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές της Ευρώπης για «αναβαθμισμένες λύσεις έξυπνης πρόσβασης» – καθώς κατασκευάζει συσκευές που μετατρέπουν το smartphone σε κλειδί πόρτας.

Το Nuki Smart Lock μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί πάνω από τις υπάρχουσες κλειδαριές για να τις μετατρέψει σε σύστημα εισόδου βασισμένο σε εφαρμογές, χωρίς κλειδί. Μετά από μια γρήγορη εγκατάσταση ενός Nuki Smart Lock, οι οικοδεσπότες πρέπει απλώς να συνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Web Nuki, να συνδέσουν το Nuki Smart Lock με τον λογαριασμό τους στην Airbnb, και ο επισκέπτης να έχει πρόσβαση στο νοικιασμένο κατάλυμά του.

“Η Airbnb επενδύει συνεχώς στην κοινότητά της για να βελτιώσει την ποιότητα και την εμπειρία για τους φιλοξενουμένους και τους επισκέπτες. Στη Nuki, πιστεύουμε ότι η αφοσίωσή μας στην απλούστευση της ζωής με τα προϊόντα μας είναι ο τέλειος συνδυασμός για την Airbnb », εξήγησε ο Martin Pansy, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Nuki Home Solutions.

Πως δουλεύει

Μόλις επιβεβαιωθεί μια κράτηση με έναν οικοδεσπότη που χρησιμοποιεί το Nuki Smart Lock, οι πελάτες θα λάβουν αυτόματα ένα μήνυμα που αναφέρει ότι η καταχώριση έχει ενεργοποιημένη την έξυπνη κλειδαριά.

Θα υπάρχει ένας κοινός σύνδεσμος, ώστε να μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει την εφαρμογή Nuki και να την χρησιμοποιήσει ως τρόπο κλειδώματος και ξεκλειδώματος της πόρτας. Η εφαρμογή Nuki, η οποία διατίθεται δωρεάν στο Android και στο iOS, θα παρέχει πρόσβαση.

Το Nuki μπορεί να παρέχει check-in 24 ώρες το 24ωρο και Checkout, ώστε να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, προσφέροντας την επιλογή να απαλλαγεί ο οικοδεσπότης από την τελετή «παράδοσης» φυσικών κλειδιών.