Η Etihad Airways από την 1η Μαΐου έως και το Σεπτέμβριο του 2018 προσφέρει μια δωρεάν ενδιάμεση στάση με διανυκτέρευση στο Άμπου Ντάμπι σε όλους τους επιβάτες της Economy Class γιορτάζοντας τις 5.000.000 αφίξεις που καταγράφηκαν στο εμιράτο το 2017.

Από την προσφορά θα επωφεληθούν οι επιβάτες, οι οποίοι προέρχονται από Νότια Αφρική, Πακιστάν, Μαρόκο, τη Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, τη Νιγηρία, το Κουβέιτ, την Τανζανία,την Κένυα, το Μπαχρείν, το Ομάν, το Σουδάν και το Λίβανο.

Τα ξενοδοχεία στα οποία θα φιλοξενηθούν οι επιβάτες είναι το Radisson Blu και το Yas Island Rotana στο νησί Γιάς των ΗΑΕ.

Κατα τη διάρκεια της διαμονής τους στο Άμπου Ντάμπι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν θεματικά πάρκα όπως το Yas Waterworld, το θεματικό πάρκο της Ferrari και αυτό της Warner Bros, τις εξωτικές παραλίες της περιοχής, μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα όπως το Manarat Al Saadiyat, ένα παράρτημα του μουσείου του Λούβρου και κάποιο από τα εμπορικά κέντρα υψηλών διαγραφών.

Ο Mohammad Al Bulooki, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Εμπορικής Αντιπροσωπείας της Etihad Airways δήλωσε ότι η Etihad Airways μέσω αυτή της προσφοράς προσκαλεί τους επιβάτες της να γνωρίσουν το Αμπού Ντάμπι καλύτερα κατά τη διάρκεια μιας σύντομης ενδιάμεσης στάσης.