Η Hertz Europe έχει γενέθλια -κλείνει τα 100 χρόνια της- και…κερνάει δωρεάν  Wi-Fi,  4G στα μέλη της Hertz Gold Plus Rewards που θα ενοικιάσουν αυτοκίνητο σε περισσότερες από 200 τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη.

Η δωρεάν σύνδεση ίντερνετ 4G και οι άλλες υπηρεσίες, όπως οι δωρεάν διεθνείς κλήσεις μέχρι 30 λεπτά καθημερινά, το μεταφραστικό εργαλείο της Hertz και οι υπηρεσίες χαρτών θα παρέχονται μέσω της φορητής συσκευής Hertz Connect, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένες τοποθεσίες όπως το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να απολαύσετε τις υπηρεσίες Hertz Connect, πρέπει απλώς να κλείσετε την ενοικίασή στον ιστότοπο της Hertz ως μέλος Hertz Gold Plus Rewards και να πληρώσετε τουλάχιστον 250 δολάρια, ευρώ ή λίρες.

Επιπλέον, όλα τα μέλη του βραβευμένου προγράμματος πιστότητας Hertz Gold Plus Rewards μπορούν να ακυρώσουν την ενοικίασή τους έως και δύο ημέρες πριν από την παραλαβή χωρίς να επιβαρύνονται (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

Άλλα πλεονεκτήματα του προγράμματος περιλαμβάνουν, δυνατότητα παράκαμψης του μετρητή σε περισσότερα από 50 υποκαταστήματα αεροδρομίων παγκοσμίως, πρόσθετος οδηγός χωρίς επιπλέον κόστος, έκπτωση 25% στα παιδικά καθίσματα, ανταμοιβή για κάθε ταξίδι και μειωμένες τιμές όλο το χρόνο στις κρατήσεις της ιστοσελίδας Hertz.

Ο πρόεδρος του ομίλου Hertz International, Michel Taride, , δήλωσε πως η Hertz καινοτομεί για μια ακόμη φορά και θα συνεχίσει να διαφοροποιεί την υπηρεσίες της για να δώσει στους πελάτες της κι άλλους λόγους για να την επιλέγουν.

Οι αποκλειστικές υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της νέας φορητής μονάδας Hertz Connect περιλαμβάνουν:

• Απεριόριστη σύνδεση Internet 4G σε όλη την Ευρώπη

• Δυνατότητα σύνδεσης έως και πέντε συσκευών

• Μέχρι 30 λεπτά δωρεάν διεθνείς κλήσεις κάθε μέρα

• Μεταφραστικό εργαλείο σε επτά γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Μανδαρινικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά)

• Άμεση σύνδεση με τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών της Hertz

• Εισιτήρια και εκπτώσεις για εκδηλώσεις και αξιοθέατα