Η Best Western Hotels & Resorts επιταγχύνει τα σχέδια επέκτασής της στο Βιετνάμ με ένα νέο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο που ετοιμάζει στο Cam Ranh.

Το Best Western Premier Cam Ranh Seahorse Beach Resort που θα βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή χρυσή αμμουδιά στη νότια κεντρική ακτή του Βιετνάμ, με θέα στην Ανατολική Θάλασσα, θα διαθέτει συνολικά 376 δωμάτια και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με πολυτελείς παροχές, ευρύχωρα, και τεχνολογία αιχμής, όπως δωρεάν Wi-Fi.

Την συμφωνία για την επένδυση υπέγραψαν στελέχη της Best Western και της Hong Ngoc Viet Travel Investment Joint Stock Company.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε ένα τόσο περίοπτο έργο στο Βιετνάμ, καθώς ενισχύουμε τη στρατηγική επέκτασης μας στην  χώρα”, δήλωσε ο Olivier Berrivin, Διευθύνων Σύμβουλος της International Operations – Asia της Best Western.

Η Best Western έχει προσδιορίσει το Βιετνάμ ως μία από τις βασικές ασιατικές αγορές-στόχους της και η υπογραφή του Best Western Premier Cam Ranh Seahorse Beach Resort έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εταιρείας για την πρώτη Best Western Premier Collection στη χώρα, που βρίσκεται στην παραθαλάσσια πόλη Vung Tau.