Στην ετήσια ευρωπαική συνάντηση επιχειρήσεων- αεροπορίας EBACE 2018, η Mercedes-Benz Style και η LufthansaTechnik παρουσίασαν μια πιο αθλητική παραλλαγή της VIP καμπίνας, η οποία ονομάζεται ‘Inspired by AMG’.

Η νέα καμπίνα συνδυάζει τη δυναμική της αρχικής καμπίνας από τη Mercedes-Benz Style που χαρακτηρίζεται από την έλικα DNA και την αισθητική της Sensual Purity με στοιχεία εμπνευσμένα από τη μοναδική και αθλητική εμφάνιση της θυγατρικής της Mercedes, Daimler AMG.

Θέλουμε να προσεγγίσουμε νέες ομάδες πελατών μέσω του νέου σπορ συνδιασμού μας και γι ‘αυτό εμπνευστηκαμε από σπορ αυτοκίνητα, που είναι το εμπορικό σήμα του ομίλου Daimler, δήλωσε ο Martin Bremer εκπροσωπόντας τη Mercedes-Benz Style.

Ο νέος σχεδιασμός καμπίνας «Inspired by AMG» ενσωματώνει προσεκτικά επιλεγμένα ανθρακονήματα και η ταπετσαρία της άλλαξε από λευκό σε καφέ και από γκρί σε μαύρο χρώμα.

Μια ακόμη αλλαγή είναι τα μαύρα πάνελ, τα οποία εμπνευσμένα από τον τυπικό σχεδιασμό των ταμπλό της Mercedes-Benz S-Class και AMG, φαίνεται να επιπλέουν μπροστά στο παράθυρο.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Mercedes-Benz Magic Sky επιτρέπει την ηλεκτρική μείωση των πλαισίων από το μαύρο έως το διαφανές, ενώ οι οθόνες αφής και οι οθόνες ψυχαγωγίας και πληροφοριών μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στα μαύρα πλαίσια.