Παρουσία πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Πολλοί πολιτικοί, επιχειρηματίες, παράγοντες, πρώην αθλητές και ολόκληρη η νυν ομάδα του Παναθηναϊκού, όπως και χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟ, αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο έλληνα Παύλο Γιαννακόπουλο.

Παρούσα και η ομάδα ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που ο Παύλος Γιαννακόπουλος αναγέννησε και έπαιξε τον πλέον καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της.

Οταν οι παίκτες συγκινημένοι έφθασαν στην Μητρόπολη για το ύστατο χαίρε, ο κόσμος που έχει απο νωρίς μαζευτεί για το λαϊκό προσκύνημα στον σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου, ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που ακολούθησαν το φέρετρο να παραμένουν διακριτικά μακριά από την είσοδο του νεκροταφείου.

Ο γιος του εκλιπόντος Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους πλησίασε για να τους ευχαριστήσει για την αρουσία τους.

Από πολύ πρωί η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ χιλιάδες Αθηναίοι προσήλθαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον σπουδαίο επιχειρηματία και αθλητικό παράγοντα του Παναθηναϊκού.