deth77Την πιο σύγχρονη έκθεση για το έπιπλο και το φωτισμό διοργανώνουν από κοινού από τις 4-6 Οκτωβρίου 2013, στο HELEXPO PALACE, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ HELEXPO και η διεθνής πλατφόρμα INTERIORS FROM GREECE.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τόσο της ΔΕΘ HELEXPO, η οποία πραγματοποιεί επί 35 έτη την έκθεση FURNIDEC BUSINESS όσο και της INTERIORS FROM GREECE, που διοργανώνει την Athens Interior Show, ενώνονται για να δημιουργηθεί η κορυφαία έκθεση επίπλου και φωτισμού στην Ελλάδα με δυναμική παρουσία και στο διεθνές στερέωμα του κλάδου.

Στο πλαίσιο αυτό, τον Οκτώβριο, στις σύγχρονες εκθεσιακές εγκαταστάσεις του HELEXPO PALACE, θα παρουσιαστούν προϊόντα, υπηρεσίες και προπαντός καινοτόμες ιδέες από τις σημαντικότερες και υγιέστερες επιχειρήσεις επίπλων και φωτισμού.

Οι κύριες κατηγορίες της έκθεσης θα είναι το οικιακό και επαγγελματικό έπιπλο, καθώς και ο φωτισμός με το σύνολο των προϊόντων και λύσεων που προσφέρει.

Το φάσμα των επισκεπτών αναμένεται ότι θα είναι ιδιαίτερα ευρύ και πολυδιάστατο και πιο συγκεκριμένα η έκθεση απευθύνεται σε εμπόρους προϊόντων επίπλου & διακόσμησης, αλλά και σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους.

Το αναβαθμισμένο αυτό εκθεσιακό γεγονός θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις επίπλων και φωτισμού να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες, να διευρύνουν τις πωλήσεις τους και να οικοδομήσουν καινούργιες συνεργασίες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.