Η Air France παρουσίασε νέα «γκουρμέ κουτιά γευμάτων» για πελάτες business class σε διαδρομές μικρών αποστάσεων.

Τα κουτιά έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τον François Adamski, τον νικητή του Servair Corporate Chef και του Bocuse d’Or και του Meilleur Ouvrier de France.

Οι πελάτες που ταξιδεύουν με πτήσεις που αναχωρούν πριν από τις 1000 θα λάβουν κουτιά πρωινού που περιέχουν σάντουιτς με γέμιση, όπως καπνιστό σολομό και τυρί κρέμα, καθώς και ένα ζαχαροπλαστείο.

Εν τω μεταξύ, στις πτήσεις που αναχωρούν μετά τις 10.00, τα κουτιά θα περιλαμβάνουν επώνυμα σάντουιτς με γέμιση, όπως καπνιστή πάπρικα κοτόπουλου και λαχανικά εστραγκόν, καθώς και τυπικά γαλλικά γλυκά και επιδόρπια όπως καλισόν, κανελέ και τροπεζιέν.

Το μενού θα αλλάζει κάθε μήνα και στους επιβάτες της business class θα προσφέρεται επίσης τώρα κρασί και σαμπάνιες σε ποτήρια (οι συνθήκες πτήσης το επιτρέπουν).

Η Air France τόνισε επίσης τα βιώσιμα διαπιστευτήρια της νέας προσφοράς, με το κουτί γευμάτων και τα απορρίμματα τροφίμων να διαλέγονται εν πτήσει, πριν τα κιβώτια υποβληθούν σε μεθανοποίηση (διαδικασία παραγωγής βιοαερίου και βιομεθανίου από οργανικά απόβλητα).