Η Air France άνοιξε ένα pop up εστιατόριο στον εκθεσιακό της χώρο στο Palais de Tokyo στο Παρίσι, στο πλαίσιο του εορτασμού του αερομεταφορέα για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Το εστιατόριο των 80 θέσεων είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11.30 π.μ. έως τις 3 μ.μ. (απαιτείται κράτηση), με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν ένα προκαθορισμένο μενού 85 ευρώ που περιλαμβάνει αλκοολούχα και αναψυκτικά.

Η Air France είπε ότι το εξαιρετικό εστιατόριο προσφέρει «τις ίδιες γαστρονομικές απολαύσεις με εκείνες που συνήθως σερβίρονται αποκλειστικά στην Business καμπίνα μεγάλων αποστάσεων της Air France», με κάθε επισκέπτη να απολαμβάνει ένα ορεκτικό, ορεκτικό, κυρίως πιάτο, τυρί και επιδόρπιο.

Ο βραβευμένος Γάλλος σεφ Arnaud Lallement δημιούργησε τα κύρια πιάτα του μενού.

Ο Lallement είναι τακτικός συνεργάτης για τα premium γεύματα της Air France εν πτήσει, συμπεριλαμβανομένου του 2023 όταν εντάχθηκε σε συνολικά 17 σεφ που συνεργάζονταν με τον αερομεταφορέα.

Η Nina Métayer – που πρόσφατα ψηφίστηκε ως «Καλύτερη σεφ ζαχαροπλαστείου στον κόσμο για το 2024» στα βραβεία των 50 καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο- έχει δημιουργήσει τα επιδόρπια και τα γεύματα σερβίρονται σε ένα «σκηνικό σε στυλ αεροπορίας που ενσωματώνει το δίσκο Business της αεροπορικής εταιρείας», με επιτραπέζια σκεύη ειδικά δημιουργημένα για Air France από τον σχεδιαστή JeanMarie Massaud.