Τα γαστρονομικά sessions by Hyatt Regency φιλοξενούν την πιο ζεστή και ταυτόχρονα δημιουργική ελληνική γεύση!
Γιορτινή Ελλάδα με παράδοση, τοπικές συνήθειες, ήθη & έθιμα που χρωματίζουν αυτή τη περίοδο με τον πιο μοναδικό και σίγουρα γευστικό τρόπο. Με μεγάλα τραπέζια γεμάτα μνήμες και συναισθήματα αλλά και συνταγές που θυμίζουν και φέρνουν στον ουρανίσκο κάτι από το τότε αλλά…και από το σήμερα.
Με την Ελλάδα να «πασπαλίζεται» από τα διαφορετικά αρώματα που χαρακτηρίζουν τον κάθε τόπο ξεχωριστά οι οποίοι προτείνουν τη δική τους τάση και φυσικά τη δική του ιδιαίτερη γαστρονομική πρόταση.
«Τα γαστρονομικά sessions by Hyatt Regency φιλοξενούν την πιο ζεστή και ταυτόχρονα δημιουργική ελληνική γεύση»
Στο πιο επιβλητικό και πολυτελή σκηνικό «φωτισμένο» με γιορτινό αέρα, μαγική διάθεση και ζεστασιά διακοσμημένο με ένα μεγαλόπρεπο χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι επισκέπτες του Hyatt Regency Thessaloniki θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα περιβάλλον ξεχωριστής λάμψης και ομορφιάς.
Το εορταστικό κλίμα άλλωστε «ντύνει» το χώρο αλλά και την διάθεση των ανθρώπων κυρίως με συναισθήματα, αισιοδοξία και ελπίδα θέτοντας τους νέους στόχους για μία νέα περίοδο και μία νέα χρονιά.
Με μία πλούσια χριστουγεννιάτικη και πρωτοχρονιάτικη ατζέντα που σχεδιάζει τα πιο thematic βραδιές και όχι μόνο στους υπέροχους χώρους νεοκλασικής φινέτσας του ξενοδοχείου καλώντας τους ανθρώπους της πόλης καθώς και τους επισκέπτες της σε μουσικά και γαστρονομικά γεγονότα που σίγουρα θα πλαισιώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα με τον καλύτερο τρόπο.
Με γαστρονομία που «φυσάει» ελληνικότητα από τον Εxecutive Chef, Απόστολο Αλτάνη στο εστιατόριο Ambrosia
Το τραπέζι του Hyatt αυτές τις γιορτές ενώνει όλα τα «τραπέζια» της Ελλάδας, όλους τους τόπους, τις γαστρονομικές τους συνήθειες αλλά και τις ξεχωριστές πρώτες ύλες τους. Συνομιλεί με την παράδοση και τις «αξιαγάπητες» ελληνικές συνταγές τις οποίες ο Executive Chef, Aπόστολος Αλτάνης, άλλοτε τις εμπλουτίζει με νέα προϊόντα και άλλοτε τις «φέρνει» στο σήμερα με πιο δημιουργικό τρόπο.
Ο Εxecutive Chef του Ambrosia Restaurant, Απόστολος Αλτάνης στο γιορτινό μενού που σχεδίασε και ετοίμασε με όλη την ομάδα του, θέλησε να «επενδύσει» στην Ελλάδα, στα γευστικά παντρέματα με διαφορετικούς τόπους «πασπαλίζοντας» με φίνες νότες σύγχρονου γαστρονομικού αέρα. Είχε ως στόχο να φέρει στο τραπέζι του Hyatt Regency Thessaloniki την αυθεντική ελληνικότητα με ένα κοσμοπολίτικο άρωμα εμπλουτισμένη με μία διακριτική κοσμοπολίτικη υφή και σύγχρονη-δημιουργική άποψη.
Το μενού των Χριστουγέννων διαθέτει γοητεία και ένα ταξίδι σε περιοχές και γαστρονομικές συνήθειες. Από μία σούπα βελουτέ φιρίκι με χτένι, σαγκουίνι και χαβιάρι μέχρι τα αξεπέραστα παραδοσιακά ζυμαρικά με το όνομα «βαρένικα» γεμισμένα με τα φημισμένα «βασιλομανίταρα» των Γρεβενών, την παλαιωμένη γραβιέρα της Κρήτης αλλά και το ακαταμάχητο «νούμπουλο» της Κέρκυρας. Και από το Δίδυμο γαλοπούλας με την παραδοσιακή γέμιση που σαγηνεύει μέχρι το χοιρινό στο πήλινο με απαλή κρέμα κόκκινου λάχανου και σος σαμπάνιας.
Από την άλλη το μενού της Πρωτοχρονιάς αναδύει μέσα από τα dishes άπλετη κοσμοπολίτικη γεύση και δημιουργικό τόνο, αγγίζοντας τη νέα χρονιά και τους νέους στόχους.
Ο επισκέπτης καλείται σε μία βιωματική γαστρονομική εμπειρία με πιάτα που «φωτίζουν» ουρανίσκο και αισθήσεις. Από την κολοκυθόσουπα βελουτέ με κάστανο και λάδι φουντουκιού και τον κήπο λαχανικών με ξινομυζήθρα και νρέσινγκ ροδιού μέχρι τα σαραμαδάκια με κόκκινο λάχανο και αυγολέμονο και το μοσχαράκι κοκκινιστό με σάλτσα ψητού και κέδρο.
Οι γαστρονομικές υπηρεσίες του Hyatt Regency Thessaloniki δεν σταματούν μόνο στο ξενοδοχείο αλλά ταξιδεύουν και φιλοξενούνται και στο χώρο σου. Η ομάδα του εστιατορίου έχει προβλέψει για αυτό ετοιμάζοντας ένα luxury και άκρως γαστρονομικό take away μενού για να «ντύσει» το τραπέζι της οικογένειας και των φίλων σου.
Γιορτινά sessions με μουσικά δρώμενα που ηχούν ένα νέο ξεκίνημα
Οι επισκέπτες του Hyatt Rehency Thessaloniki, θα απολαύσουν αγαπημένες και γνωστές επιτυχίες τις ελληνικής μουσικής σκηνής με το μουσικό δίδυμο Αχιλλέα Σοφούδη & Θάνου Γκιουλεντζή. Ταυτοχρόνως ο ήχος του σαξόφωνου από την Τατάνια Μασμανίδου θα ενορχηστρώσουν μία άκρως γιορτινή και cinematic ατμόσφαιρα ενώ υπό τους ρυθμούς του Dj Iraklis στο κομψό Lobby Lounge του Hyatt θα ανεβάσουν την ένταση σε συνδυασμό με τα signature cocktails όπως και του Gluwein.
Παραμονή των Χριστουγέννων (24/12)
Η Παραμονή των Χριστουγέννων γεμίζει με πολυτέλεια & ξεχωριστές γεύσεις με το εορταστικό μενού του εστιατορίου Ambrosia και το γνωστό μουσικό συγκρότημα των Les Au Revoir (Τιμή κατ΄άτομο 118€, ώρα προσέλευσης: 21:00)
Hμέρα των Χριστουγέννων (25/12)
Μία μοναδική μέρα η οποία ξεκινάει με ένα εορταστικό brunch γεμάτο φίνες γεύσεις και πλούσια αρώματα, παρέα με το μουσικό δίδυμο του Αχιλλέα Σοφούδη και Θανου Γκιουλεντζή. (Τιμή κατ΄άτομο 90€, ώρες: 13:30 – 17:00). Για το Πρωτοχρονιάτικο brunch (01/01) το Grand Ballroom ανοίγει τις πόρτες τους και σας υποδέχεται με εορταστική διάθεση και πολυτέλεια. (Τιμή κατ΄άτομο 112€, ώρες: 13:30 – 17:00)
Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12)
Το Hyatt Regency Thessaloniki θα υποδεχτεί το νέο έτος με ένα ξέφρενο party παρέα με τον ανεπανάληπτο Μιχαλη Χατζηγιάννη και ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με την Κατερίνα Κούκα. Η συγκεκριμένη μέρα που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα γεμίζει αίγλη, εκλεκτές γεύσεις και αγαπημένους καλλιτέχνες στο Grand Ballroom (Τιμή κατ΄άτομο 160 €, ώρα προσέλευσης: 21:00)