Μια μαγείρισσα – μια κορυφαία εκπρόσωπος της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας στο Oceana του Hyatt Regency Thessaloniki, η Γιώτα Κουφαδάκη.
Η γνώση της και ο σεβασμός για την ιστορία της ελληνικής κουζίνας την έκανε να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική γαστρονομική σκήνη.
Οι αυθεντικές πρώτες ύλες με σύμμαχους το θυμάρι, το φασκόμηλο , την άγρια ρίγανη και την δική της ξεχωριστή τεχνική δημιουργεί τα πιο νόστιμα πιάτα.
Η συνεργασία του καλοκαιριού, της αρχοντικής Γιώτας Κουφαδάκη με τον executive chef Απόστολο Αλτάνη, θα μετατρέψουν το Oceana σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, με σκοπό να σας κάνει να αγαπήσετε την Ελληνική παράδοση και τις Ελληνικές γεύσεις τόπου μας.
27 Ιουλίου, 17 και 31 Αυγουστου,7 και 21 Σεπτεμβρίου είναι οι ημερομηνίες που μπορείτε να απολαύσετε τα εξαιρετικά πιάτα της, στο Hyatt Regency Thessaloniki.
Ζυμωτό ψωμί με χόρτα εποχής, γαρίδες σαγανάκι με ντομάτα και φέτα, παϊδάκια πρόβεια με δενδρολίβανο, θυμάρι και λεμόνι, παραδοσιακός μουσακάς, μοσχαράκι με κολοκυθάκια, παστουρμαδόπιτα πικάντικη σε φύλλο κρούστας με κασέρι Σοχού, Κορμός κατσικίσιου τυριού με φιστίκι Αιγίνης, κράνμπερι και μαρμελάδα σελινόριζας. Και βέβαια οι διάσημοι καρπουζοκεφτέδες με άχνη και κανέλα, σουσαμόπιτα Χαλκιδικής με ντοντουρμά και κορμός σοκολάτας με παγωτό βανίλια.
Ένας χαρισματικός άνθρωπος που έκανε το «μεράκι» του επάγγελμα με πολύ αγάπη και αφοσίωση.