H γαστρονομική σεζόν στη Μύκονο ξεκινά με μία δυνατή συνεργασία που συνδυάζει ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών σε prive χώρο ακριβώς επάνω στη θάλασσα, με τη υπογραφή ενός chef που γνωρίζει πώς να οδηγεί την απόλαυση στα ύψη.
Τη συνεργασία αυτή, εγκαινιάζει το ξενοδοχείο KIVOTOS MYKONOS με το φημισμένο Chef Jerome Serres. Ένας chef με σημαντικές διακρίσεις, βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin, μία σειρά Χρυσών Σκούφων αλλά και αξιοπρόσεκτη διαδρομή: από τα πασίγνωστα εστιατόρια “Le Doyen” και “L”Elysee du Vernet” στο Παρίσι καθώς και τη «Σπονδή» και το «Πιλ Πουλ» όπου μύησε το ελληνικό κοινό στην υψηλή γαστρονομία.
Η αγάπη του για την Ελλάδα ήταν εκείνη που τον οδήγησε στη χώρα μας το 2002. Οι συνεργασίες του, κορυφαίες.
Όντας ο ίδιος σε μία διαρκή αναζήτηση κατάθεσης της δημιουργικής του έμπνευσης, διασταυρώνεται με το KIVOTOS MYKONOS και το εστιατόριο Nero Nero που προσφέρει δείπνο για δύο κάτω από το φως των κεριών.
Μοναδικός χώρος εξαιρετικής αισθητικής, ανυπέρβλητη ποιότητα, απόλυτος σεβασμός στο απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον.
Καθόλου τυχαίο που εδώ βρίσκει την έκφρασή της η ανάλαφρη, εκλεπτυσμένη κουζίνα του διακεκριμένου chef.
Τα τρία μενού που επιμελείται χαρακτηρίζονται από τις γαλλικές του καταβολές και το μεσογειακό του ταπεραμέντο.
Γευστικά μονοπάτια που περνούν ανάμεσα από ταρτάρ από λαυράκι, με αφράτο γουακαμόλε, τραγανό πατζάρι και ελαφρώς πικάντικο σορμπέ κόκκινης πιπεριάς, ή στρείδια με γρανίτα αγγουριού και κρέμα εσαλότ με χαβιάρι Belluga, ακόμα και σουφλέ μπαρμπουνιού με φρέσκο αχινό και σάλτσα οστρακοειδών αρωματισμένη με πικάντικο chorizo οδηγούν στην κορύφωση της απόλαυσης.
Καθώς ο chef μιλάει ελληνικά, η παρουσία του στο KIVOTOS MYKONOS μεταξύ 19 και 21 Μαΐου, ίσως αποτελεί ιδανική αφορμή για κράτηση ώστε να ζήσετε την μοναδική εμπειρία ενός δείπνου και να γευθείτε τις δημιουργίες του – απλός και φιλικός, θα σας παρουσιάσει τις ραφινάτες δημιουργίες του και θα σας κατευθύνει προς εκείνες που πλησιάζουν τα προσωπικά σας γούστα.