Η Γιώτα Κουφαδάκη δεν είναι απλώς μαγείρισσα, αλλά μία κορυφαία εκπρόσωπος της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, που τώρα ανανεώνει το μενού του Oceana στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Η γνώση της και ο σεβασμός για την ιστορία της ελληνικής κουζίνας την έκανε να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική γαστρονομική σκήνη.

Οι αυθεντικές πρώτες ύλες με σύμμαχους το θυμάρι, το φασκόμηλο, την άγρια ρίγανη και την δική της ξεχωριστή τεχνική δημιουργεί τα πιο νόστιμα πιάτα.

Η συνεργασία του καλοκαιριού, της αρχοντικής Γιώτας Κουφαδάκη με τον executive chef Απόστολο Αλτάνη, θα μετατρέψουν το Oceana σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, με σκοπό να σας κάνει να αγαπήσετε την Ελληνική παράδοση και τις Ελληνικές γεύσεις τόπου μας.

Η Πρώτη ημέρα που το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το μενού ήταν στις 13 Ιουλίου και οι επόμενες ημέρες είναι 27 Ιουλίου, 17 και 31 Αυγούστου και 7 και 21 Σεπτεμβρίου, στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Το μενού είχε ζυμωτό ψωμί με χόρτα εποχής, γαρίδες σαγανάκι με ντομάτα και φέτα, παϊδάκια πρόβεια με δενδρολίβανο, θυμάρι και λεμόνι, παραδοσιακός μουσακάς, μοσχαράκι με κολοκυθάκια, παστουρμαδόπιτα πικάντικη σε φύλλο κρούστας με κασέρι Σοχού, Κορμός κατσικίσιου τυριού με φιστίκι Αιγίνης, κράνμπερι και μαρμελάδα σελινόριζας. Και βέβαια οι διάσημοι καρπουζοκεφτέδες με άχνη και κανέλα, σουσαμόπιτα Χαλκιδικής με ντοντουρμά και κορμός σοκολάτας με παγωτό βανίλια.