Το Wine Style σε συνεργασία με το Daios Food Bar Restaurant, σας προσκαλεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στα μοναδικά κρασιά του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

Τα πιο αντιπροσωπευτικά κρασιά του μεγαλύτερου αμπελώνα βιολογικής καλλιέργειας της Ευρώπης, στις Πλαγιές Μελίτωνα της Χαλκιδικής, θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με ένα ξεχωριστό μενού από μοναδικές γεύσεις και αρώματα, ειδικά σχεδιασμένο από τον chef του Daios Food Bar Restaurant, Νίκο Ισπυρούδη και την ομάδα του.

Οικοδέσποινα της βραδιάς, η Υλιάνα Στέγγου που θα μας μυήσει στην απόλαυση των κρασιών του Κτήματός της, και θα μας προσφέρει να δοκιμάσουμε, μερικές σπάνιες εκδόσεις.

ΜΕΝΟΥ

Μπρουσκέτα με τοματίνια, πράσινη ελιά Χαλκιδικής, μοτσαρέλα και βασιλικό
Ασύρτικο 2014, Domaine Porto Carras (ΠΓΕ Χαλκιδική)
*****
Πράσινη σαλάτα με ψητά ροδάκινα, δυόσμο και νιφάδες από μανούρι
Μαλαγουζιά 2014, Domaine Porto Carras (ΠΓΕ Σιθωνία)
*****
Χειροποίητα ραβιόλια γεμιστά με ρικότα, σάλτσα τομάτας και τσιπς προσιούτο
Λημνιό 2012, Domaine Porto Carras (ΠΟΠ Πλαγιές Μελίτωνα)
*****
Μοσχαρίσια σκαλοπίνια με κρέμα γραβιέρας και σάλτσα λεμονοθύμαρου
Chateau Porto Carras 2006 Magnum Domaine Porto Carras (ΠΟΠ Πλαγιές Μελίτωνα)
*****
Εκμέκ κανταΐφι με παγωτό καϊμάκι και φιστίκι Αιγίνης
Cocktail με Τσίπουρο Porto Carras χωρίς γλυκάνισο και μαστίχα Χίου
Τιμή μενού με τα κρασιά του Domaine Porto Carras: 29 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (50)