Τα δρομολόγια της για το 2019 και το 2020 σε εξωτικούς προορισμούς, με νέα πλοία και για νέες εμπειρίες παρουσίασε η Norwegian Cruise Line. Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τα δρομολόγια είναι ανοικτά για κράτηση από σήμερα.

Norwegian Bliss, το νεότερο πλοίο της εταιρείας που ξεκινά κρουαζιέρες αυτό το καλοκαίρι, θα ταξιδέψει στις Μπαχάμες από τη Νέα Υόρκη το χειμώνα του 2019 μέχρι το 2020. Θα είναι το μεγαλύτερο πλοίο στη Νέα Υόρκη και θα ξεκινήσει σε 18 διαφορετικά δρομολόγια (επτά και οκτώ ημέρες) προς Μπαχάμες και Φλόριντα καθώς και δρομολόγια (12 και 14 ημερών) προς τη Νότια και τη Δυτική Καραϊβική.

Norwegian Breakaway θα συνεχίσει να αποπλέει από τη Φλόριντα, με δρομολόγια από το Μαϊάμι στο Πορτ Καναβεράλ που ξεκινούν στις 23 Νοεμβρίου 2019. Από εκεί θα ξεκινήσει μια σειρά επταήμερων δρομολογίων κάθε Σάββατο σε Ανατολική και Δυτική Καραϊβική.

Norwegian Gem, το οποίο ανακαινίστηκε στα τέλη του 2015, θα ξεκινήσει τη χειμερινή σεζόν του 2019 με οκταήμερες κρουαζιέρες σε Μπαχάμες και Φλόριντα από τη Νέα Υόρκη στις 13 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιεί 10ήμερα και 11ήμερα δρομολόγια στην Νότια Καραϊβική.

Norwegian Dawn, έναρξη σεζόν στις 9 Νοεμβρίου 2019, ταξιδεύοντας 15 ημέρες από τη Νέα Υόρκη στην Τάμπα σε δρομολόγιο στο Κανάλι του Παναμά  και στην συνέχεια θα αποπλεύσει στις 16 Ιανουαρίου από την Τάμπα για 5ήμερη κρουαζιέρα σε Μπαχάμες και Φλόριντα.

Norwegian Escape ξεκινάει δρομολόγια από τη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2019, προσφέροντας τέσσερις επταήμερες κρουαζιέρες σε Καναδά και Νέα Αγγλία, Πόρτλαντ, Μπαρ Χάρμπορ, τον κόλπο του Φούντι και στο Χάλιφαξ. Από το Νοέμβριο του 2019 μέχρι τον Απρίλιο του 2020, θα κατευθυνθεί προς τα νότια όπου θα πραγματοποιεί 7ήμερα δρομολόγια στην δυτική Καραϊβική, από το Μαϊάμι.

Norwegian Star αντικαθιστώντας το Norwegian Sun ξεκινά τα δρομολόγια της Νότιας Αμερικής, από τον Δεκέμβριο του 2019. Από το Σαντιάγο (Σαν Αντόνιο), τη Χιλή και το Μπουένος Αιρες της Αργεντινής, το πλοίο θα ξεκινήσει δρομολόγια 14 ημερών τόσο προς τα ανατολικά όσο και προς τα δυτικά, σε νησιά Φώκλαντ, Πούντα Αρένας στην Χιλή και Ουσουάια στην Αργεντινή.