Εκδήλωση παρουσίασης των κρασιών του ΕΟΣΣ πραγματοποιείται αύριο Σάββατο, 17 Αυγούστου στο Βαθύ, στο Summer “wine & cheese”.

Το διαδραστικό αυτό event διοργανώνεται στα πλαίσια του προγράμματος “Mediterranean Cheese & Wine”.
Και περιλαμβάνει διασύνδεση προϊόντων με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης. Των κρασιών του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και των τυριών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Θα γίνει παρουσίαση των κρασιών και της γραβιέρας από εκπροσώπους των Συνεταιρισμών με αναφορές από τον sommelier Άρη Σκλαβενίτη, καθώς και cooking show από τον chef Βαγγέλη Μπιλιμπά.
Παράλληλα θα πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές των οίνων και των τυριών στο χώρο του ειδικά διαμορφωμένου περίπτερου.
Στους παρευρισκόμενους θα προσφέρονται εδέσματα με τυρί Νάξου και τα σαμιώτικα κρασιά του ΕΟΣΣ.

Όλα τα μπαρ στην Σάμο, θα παρασκευάζουν κοκτέιλς με βάση τα Σαμιώτικα κρασιά της ΕΟΣΣ για αυτή την ειδική βραδιά.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο δήμος Σάμου, ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας “we make our city”.

Το Summer “wine & cheese”, θα πραγματοποιηθεί απέναντι από την πλατεία Πυθαγόρα στις 21:30.