Η Hilton γίνεται η πρώτη εταιρεία φιλοξενίας που συμμετέχει στην έρευνα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Οι αστροναύτες έψησαν με επιτυχία τα μπισκότα σοκολάτας του DoubleTree by Hilton σε ένα πείραμα ορόσημο.
Το επιτυχημένο πείραμα ψησίματος μπισκότων του DoubleTreeby Hilton έδωσε απάντησε στην ερώτηση “με τι θα μοιάζει ένα μπισκότο ψημένο στο διάστημα;”
Το πρώτο αυτό πείραμα πραγματοποιήθηκε ως αποτέλεσμα συνεργασίας με την Zero G Kitchen, της Nanoracks και του DoubleTree by Hilton.
Το πείραμα σηματοδοτεί επίσης την Hilton ως την πρώτη εταιρεία φιλοξενίας που συμμετέχει στην έρευνα στο ISS.
Τα μπισκότα στην Γη, ψήνονται για 16-18 λεπτά στους 300 βαθμούς Φαρενάιτ. Στο διάστημα αποδείχτηκε ότι το τέλειο ψήσιμο τους γίνεται σε 130 λεπτά και 325 βαθμούς Φαρενάιτ.

“Η τελειοποίηση της διαδικασίας ψησίματος για τα cookies DoubleTree μας χρειάστηκε χρόνο, ακόμα και στη Γη, δήλωσε ο Shawn McAteer επικεφαλής του DoubleTree by Hilton.
Ενθουσιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι τα μπισκότα μας μοιάζουν, μυρίζουν και έχουν την ίδια με αυτά του ξενοδοχείου και στο ISS.
Η καινοτομία καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτού του πειράματος και η έμφαση στη μεγαλύτερη φιλοξενία της διαστημικής διαδρομής υπογραμμίζει τη διαρκή δέσμευση μας να εξασφαλίζουμε στους επισκέπτες μας πάντα μια άνετη διαμονή, όπου κι αν ταξιδεύουν”.