Την συνεργασία του με τον γνωστό μετρ της γιαπωνέζικης γαστρονομίας Maximal Concepts, ανακοίνωσε το ξενοδοχείο Mandarin Oriental στο Victoria Harbour του Χονκ Κονγκ, αποκαλύπτοντας τα εγκαίνια ενός εκκεντρικού ιαπωνικού Izakaya στον 25ο όροφο ξενοδοχείου τον Ιανουάριο του 2021, το Aubrey.

Το επερχόμενο άνοιγμα αποτελεί μέρος του προγράμματος του ξενοδοχείου, με στόχο να “ζωντανέψει” ξανά τον εμβληματικό του τελευταίο όροφο. Με άπλετη θέα στο Victoria Harbour, ο 25ος όροφος έχει από καιρό διατηρήσει μια θέση στις πιο εκπληκτικές τοποθεσίες φαγητού στο Χονγκ Κονγκ.

Ο χώρος θα περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστές εμπειρίες στο μπαρ, όπου οι επισκέπτες θα πραγματοποιήσουν ένα ένα αυθεντικό “ταξίδι” γιαπωνέζικης γαστρονομίας από εξαιρετικά και βιώσιμα υλικά.

Το Maximal Concepts είναι ένα βραβευμένο διεθνές γκρουπ εστιατορίων με έδρα το Χονγκ Κονγκ, με επικεφαλής τους Malcolm Wood, Xuan Mu και Matt Reid. Βρίσκεται πίσω από μερικά από τα πιο αγαπημένα και εμβληματικά εστιατόρια και χώρους τρόπου ζωής της πόλης, όπως Mott 32, Limewood και Sip Song. Εστιατόρια του γνωστού brand, Mott 32, έχει επίσης στο Βανκούβερ, το Λας Βέγκας και τη Σιγκαπούρη.

Το εμβληματικό Mandarin Oriental, Hong Kong είναι η επιτομή της σύγχρονης πολυτέλειας σε συνδυασμό με την ανατολίτικη κληρονομιά. Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου προσφέρουν υπέροχη θέα στο περίφημο λιμάνι Victoria και στον ορίζοντα της πόλης. Μια συλλογή από οκτώ εκπληκτικά εστιατόρια και μπαρ, συμπεριλαμβανομένων δύο από τα οποία κατέχουν το καθεστώς Michelin Star, ένα ολιστικό σπα εμπνευσμένο από τη Σαγκάη, μια εσωτερική πισίνα και ένα 24ωρο γυμναστήριο, καθιστούν το Mandarin Oriental, Χονγκ Κονγκ το βασικό «σπίτι μακριά από το σπίτι» απαιτητικοί ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες.