Η πρώτη Food & Wine Pairing εμπειρία του 2015 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου από το Daios Food Bar Restaurant σε συνεργασία με το Wine Style. Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση των κρασιών του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη.

Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη είναι ένα από τα πιο ιστορικά και σημαντικά οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας με αμέτρητες διακρίσεις παγκοσμίως και κατά την διάρκεια του γεύματος, θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικές από τις πιο σημαντικές δημιουργίες του.
 

Το μενού, ένα σύνολο υπέροχων γεύσεων και αρωμάτων, είναι εμπνευσμένο από την γαστρονομία της Γουμένισσας και σχεδιασμένο από τον chef του Daios Food Bar Restaurant, Στέλιο Λιακόπουλο και την ομάδα του.

ΜΕΝΟΥ

Καρπάτσιο φρέσκου τόνου μαριναρισμένο σε λαδολέμονο, τοματίνια κονφί και μους λευκού ταραμά
Chateau Julia Ασύρτικο 2014, Domaine Costa Lazaridi (ΠΓΕ Δράμα)

 

 

Πράσινη σαλάτα με πορτοκάλι, αχλάδι κουκουνάρι, λιαστή τομάτα, ψητό μανούρι και ντρέσινγκ βαλσάμικο
Αμέθυστος Λευκός 2014, Domaine Costa Lazaridi Sauvignon Blanc-Ασύρτικο (ΠΓΕ Δράμα)

Χειροποίητα Ραβιόλι, γεμιστά με ρικότα και σπανάκι σε σάλτσα βουτύρου
Αμέθυστος Sauvignon Blanc 2013, Domaine Costa Lazaridi Sauvignon Blanc (ΠΓΕ Δράμα)

Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στη γάστρα με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα σοφρίτο
Cava Αμέθυστος, 2007, Domaine Costa Lazaridi, Cbernet Franc (ΠΓΕ Δράμα)

Μιλφέιγ με χειροποίητα μπισκότα τουίλ και κρέμα λεμoνιού
Μέθεξις Cigar, απόσταγμα υπερώριμου Sauvignon Blanc παλαιωμένο για πολλά χρόνια σε δρύινα βαρέλια

 

 

Τιμή μενού κατ’ άτομο με τα κρασιά του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη: 29 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (50)
Reservations: 2310 250200
Ώρα προσέλευσης: 21:00