Η ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ξεκινάει και ετοιμάζεται να γράψει καινούργιες ιστορίες. Το «πλέον απολαυστικόν κέντρον των Αθηνών» που λειτούργησε πρώτη φορά το 1904, εξελίσσεται σε ένα πολυσυλλεκτικό χώρο, ανοιχτό για όλο τον κόσμο. Όπως ήταν και είναι άλλωστε το DNA της Αίγλης των Αθηναίων.

Σε μια εποχή όπου οι χώροι καλούνται να γίνουν κάτι περισσότερο από απλές τοποθεσίες, η ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ αναδύεται ως ένα πρωτοποριακό οικοσύστημα εμπειριών, που επαναπροσδιορίζει την έννοια του αστικού πολιτιστικού κέντρου.

Ο ιστορικός χώρος διασκέδασης της Αθήνας μεταμορφώνεται σε έναν πολυδιάστατο προορισμό που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ψυχαγωγία, την γαστρονομία, τις εκδηλώσεις και την παραγωγή πολιτιστικού περιεχομένου.

Με ένα προσεχτικά σχεδιασμένο περιβάλλον που περιλαμβάνει ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, το ΑΙΓΛΗ RESTAURANT, ένα all-day bar-restaurant, το ΑΙΓΛΗ ALL DAY, τρεις σύγχρονους χώρους εκδηλώσεων, τους ΑΙΓΛΗ BALLROOM, ΑΙΓΛΗ UPSTAIRS και ΑΙΓΛΗ YARD και έναν εμβληματικό θερινό κινηματογράφο, το ΑΙΓΛΗ CINEMA, η νέα ΑΙΓΛΗ στοχεύει να γίνει το επίκεντρο της σύγχρονης αθηναϊκής ζωής.

«Δεν πρόκειται απλά για ανακαίνιση, αλλά για μια ολιστική επανεκκίνηση», τονίζει ο Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, Γενικός Διευθυντής της Αίγλης.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό οργανισμό που αναπνέει με τον παλμό της σύγχρονης Αθήνας, ένα χώρο που δεν λειτουργεί μόνο ως προορισμός, αλλά ως πλατφόρμα έκφρασης και συνάντησης».

Η φιλοσοφία της νέας ΑΙΓΛΗΣ βασίζεται σε τέσσερις κύριους πυλώνες:

1. Πολυσυλλεκτικότητα: Ένας χώρος ανοιχτός σε όλες τις εκφράσεις και τις κοινότητες.
2. Περιεχόμενο: Συνεχής αναζήτηση νέων μορφών τέχνης και εμπειρίας.
3. Προσβασιμότητα: Ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, που καλωσορίζει κάθε επισκέπτη.
4. Βιωσιμότητα: Έμφαση σε πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και την κοινωνία.

Λειτουργώντας σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, η ΑΙΓΛΗ μετατρέπεται σε ένα δυναμικό οικοσύστημα που φιλοξενεί συναυλίες, εκθέσεις, γαστρονομικές εμπειρίες, εργαστήρια και πολιτιστικές συναντήσεις.

«Κάθε γωνιά της ΑΙΓΛΗΣ έχει μια ιστορία να αφηγηθεί», συμπληρώνει ο Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος.
«Είμαστε ένας ζωντανός καμβάς όπου η ψυχαγωγία συνυπάρχει με τη γεύση και οι στιγμές μεταμορφώνονται σε όμορφες αναμνήσεις».

Η γαστρονομική φιλοσοφία της ΑΙΓΛΗΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ αντικατοπτρίζει την ευρύτερη προσέγγιση του χώρου για πολυσυλλεκτικότητα.

«Τα μενού εκτείνονται από προσεκτικά φτιαγμένα hot dogs και φρέσκιες pizzas μέχρι chateaubriand και ψάρι ψημένο στην parilla, συμπεριλαμβάνοντας ειδικά σχεδιασμένα μενού για παιδιά και κατοικίδια.

Αυτή η ποικιλία επιλογών, που συνδυάζει την καθημερινή απόλαυση με τη γαστρονομική εμπειρία, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Αίγλης να είναι ένας χώρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει κάτι που ταιριάζει στις προτιμήσεις του» σημειώνει ο Νικόλας Λιάπης, Director of Operations της Αίγλης.

Γεφυρώνοντας 120 χρόνια ιστορίας με μία φρέσκια ματιά, η ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ δεν είναι απλώς ένα τοπόσημο – είναι ένας προορισμός ψυχαγωγίας για όλο τον κόσμο.

Καλώς ήρθατε στη Αίγλη- όπου η παράδοση συναντά το μέλλον, και κάθε επισκέπτης γίνεται μέρος μιας ζωντανής, εξελισσόμενης ιστορίας.