Σύνταξη: tourismtoday.gr
Την πιο κομψή γαστρονομική εμπειρία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργεί το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.
Η εξαιρετική ομάδα των σεφ του ιστορικού ξενοδοχείου θα ετοιμάσει ένα αυθεντικό ρομαντικό δείπνο για δύο για όλους όσοι θέλουν να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα στην άνεση του σπιτιού τους.
Φρεσκοψημένα μπλινίς, πατέ καπνιστού σολομού και γαρίδες με περγαμόντο και τζίντζερ συνθέτουν μόνο την αρχή ενός ιδιαίτερου δείπνου. Για πρώτο πιάτο οι σεφ θα ετοιμάσουν μια εξαιρετική σούπα κάστανο με κρέμα αμαρέτο, στη συνέχεια θα «προσφέρουν» προσούτο San Daniele, μοτσαρέλα ‘di bufala’, ραντίτσιο και ψητό μάνγκο, ενώ η εμπειρία θα απογειωθεί με το τρυφερό φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος, ραγού μανιταριών του δάσους ‘en croute’, πουρέ από ψητές ρίζες και λαχανικά εποχής στον ατμό.
Τον πιο γλυκό επίλογο σφραγίζει το σοκολατένιο τριαντάφυλλο με μους ‘bitter’ σοκολάτας, κρέμα καραμέλας και ‘brownies’ με καρύδι πεκάν.
Για εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τη γευστική τους εμπειρία, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης προτείνει το Caviar & Champagne Valentine’s menu, το οποίο δίνει την επιπλέον δυνατότητα σε όσους θέλουν να απολαύσουν τη γνωστή σαμπάνια TAITTINGER BRUT καθώς και το μοναδικό ROYAL GOLD RESERVE χαβιάρι.
Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται καθημερινά από τις 11.00 έως τις 19.00 στο τηλέφωνο 210 33 30 748.